۱۴ شهید و زخمی در حمله اسرائیل به جنوب لبنان

رژیم تروریستی اسرائیل صبح امروز با نقض آتش بس به لبنان حمله کرده و در عرض ۱۵ دقیقه بیش از ۲۰ بار مناطق مختلف لبنان را بمباران کرد.

به گزارش مشرق، وزارت بهداشت لبنان امروز جمعه اعلام کرد که بر اساس آمار اولیه، در نتیجه حمله هوایی رژیم تروریستی اسرائیل به آپارتمانی در نبطیه، جنوب لبنان، یک زن شهید و ۱۳ نفر دیگر زخمی شده‌اند. جوزف عون، رئیس جمهور لبنان، این حملات را محکوم کرد و آنها را «نقض حاکمیت ملی و ترتیبات ترک مخاصمه بین لبنان و اسرائیل» توصیف کرد.

خبرگزاری ملی لبنان به نقل از عون گزارش داد: «به نظر می‌رسد اسرائیل علیرغم مواضع محلی، عربی و بین‌المللی در محکومیت اقدامات خصمانه‌اش، همچنان به هدف قرار دادن ثبات در جنوب ادامه می‌دهد. با این کار، به نظر می‌رسد قطعنامه‌ها و درخواست‌ها برای توقف خشونت و تشدید تنش در منطقه را نادیده می‌گیرد.»

او افزود: «این امر مستلزم اقدام مؤثر جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به این حملات است، به ویژه از سوی کشورهایی که از توافق نوامبر (آتش بس میان رژیم تروریستی اسرائیل و لبنان) حمایت کردند و از مفاد آن حمایت کردند، به ویژه آمریکا و فرانسه.»

عون افزود: «شایان ذکر است که تشدید تنش از سوی اسرائیل به تلاش‌هایی که در داخل و خارج از کشور برای ایجاد ثبات در لبنان و کشورهای منطقه انجام می‌شود، کمکی نخواهد کرد.»

خبرنگار اسپوتنیک در لبنان گزارش داد که «جنگنده‌های صهیونیستی صبح امروز جمعه، بیش از ۲۰ حمله را در عرض ۱۵ دقیقه انجام دادند و ارتفاعات کفر تبنیت، نبطیه الفوقا و کفر رمان، در امتداد تپه‌های دبشه و علی الطاهر در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.»

بر اساس بیانیه‌ای که توسط مرکز عملیات اضطراری بهداشت عمومی وزارت بهداشت عمومی لبنان منتشر شد، در یک حمله خونین یک پهپاد صهیونیستی یک ساختمان آپارتمانی را در نزدیکی دانشکده معلمان در منطقه نبطیه الفوقا هدف قرار داد و باعث انفجار مهیبی شد که منجر به شهادت شدن یک زن و زخمی شدن ۱۳ نفر دیگر شد. این حمله همچنین خسارات زیادی به ساختمان‌ها و املاک اطراف وارد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • قنبر خوشنویس IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    1 0
    کشوری که خائنین و نفوذی ها مزدوران در اون حکومت کنن هیچ وقت نمیتونه از خودش دفاع کنه حکومت کثیف فعلی پر و بال حزب الله رو ازش گرفت و اجازه نمیده حملات رو جواب بدن وگرنه در شرایط فعلی و شکننده اسرائیل یه جنگ دیگه میتونه به شدت در معرض نابودی قرارشون بده اگه این کشور و کشورای مزدور منطقه دست به دست هم میدادن تا الان نه تنها اسرائیل وجود نداشت که حتی کشور واقعی اون منطقه یعنی فلسطین در اونجا حکومت می‌کرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس