کد خبر 1707483
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
کمالوندی: گروسی از آمادگی کامل آژانس برای کمک به حصول توافق خبر داد

سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی از سفر دو هفته آینده معاون مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران برای تداوم مذاکرات فنی در سطح بالاتر خبر داد .

به گزارش مشرق، «بهروز کمالوندی» سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی در ارتباط تلفنی با گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر، در خصوص سفر «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: این سفر، البته از پیش تعیین‌شده و در چارچوب تعاملات جاری میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برنامه‌ریزی شده بود. حتی پیش‌بینی شده بود که آقای گروسی، روز شنبه به تهران بیایند. اما با توجه به همزمانی آن با سفر دکتر عراقچی و مذاکرات عمان، تصمیم گرفته شد تا این سفر زودتر انجام گیرد تا زمینه برای این دیدارها فراهم شود.

با سفر معاون مدیرکل پیگیری‌ها با جدیت بیشتر انجام خواهدشد

وی ادامه داد: در شب نخست سفر مدیر کل آژانس مذاکراتی میان آقای دکتر عراقچی و آقای گروسی صورت گرفت و پنجشنبه صبح نیز مهندس اسلامی جلسه‌ای مفصل با ایشان داشتند. همچنین بازدیدی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای انجام شد که تأثیر زیادی بر مدیرکل آژانس گذاشت. در جریان این دیدارها، توافق شد که در ادامه این تعاملات، طی دو هفته آینده معاون آقای گروسی نیز به تهران سفر کند تا پیگیری‌ها با جدیت بیشتری انجام شود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در دیدار دکتر عراقچی، موضوع گفت‌وگوهای عمان و حواشی آن مورد بررسی قرار گرفت. نقش آژانس در این روند، تذکرات ضروری به مدیرکل و تأکید بر لزوم پرهیز از نقش‌آفرینی منفی آژانس از جمله مباحث مطرح‌شده بود. همچنین دو مقام ایرانی در دیدارهای جداگانه بر ایستادگی محکم ایران در برابر تهدیدات تأکید کردند و هشدار دادند که جمهوری اسلامی ایران پاسخ قاطع به هرگونه تهدید خواهد داد.

کمالوندی: گروسی از آمادگی کامل آژانس برای کمک به حصول توافق خبر داد

ایران بر حقوق هسته‌ای خود پافشاری دارد

وی افزود: مهندس اسلامی به‌طور مفصل درباره اظهارات ضد و نقیضی که از سوی مقامات آمریکایی، به‌ویژه کاخ سفید، بیان می‌شود سخن گفتند و تأکید کردند این اظهارات گمراه‌کننده نباید فضای مذاکرات را مخدوش کند. با این حال، ایشان بر این نکته تأکید کردند که جمهوری اسلامی ایران بر حقوق هسته‌ای خود پافشاری دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند با زبان تهدید با ملت ایران سخن بگوید. در این نشست‌ها همچنین انتقاداتی نسبت به برخی مصاحبه‌های مدیرکل آژانس مطرح شد. به‌طور مشخص، به اظهارات اخیر آقای گروسی درباره میزان مواد غنی‌شده ۶۰ درصدی ایران که آن را معادل هفت بمب اتمی دانسته بود، اعتراض شد.

کمالوندی تاکید کرد: مقامات ایرانی این سخنان را خلاف اصول پادمانی دانسته و تأکید کردند که ایران هیچ اقدامی مغایر با تعهدات خود انجام نداده و هیچ محدودیتی برای سطح یا میزان غنی‌سازی در چارچوب پادمان مشخص نشده است. بنابراین، چنین اظهاراتی تنها زمینه‌ساز سوء‌استفاده دشمنان خواهد بود. البته مدیرکل نیز در پاسخ به این انتقادات، تأکید کرد که شرایط فعلی برای تفاهم مساعد است و آژانس آمادگی دارد که نقش خود را در این مسیر ایفا کند.

معاون بین‌الملل سازمان انرژی اتمی گفت: آقای گروسی همچنین اظهار داشت که آژانس می‌تواند به‌عنوان پلی برای تسهیل تفاهم میان طرف‌ها عمل کند و در این راستا آمادگی لازم برای فعال شدن دارد.

وی در پایان از سفر دو هفته آینده معاون آقای گروسی به تهران برای تداوم مذاکرات فنی در سطح بالاتر خبر داد و گفت: این مذاکرات در جهت حل‌وفصل مسائلی است که به‌صورت مکرر در گزارش‌های آژانس تکرار می‌شود و عملاً کمکی به پیشبرد اهداف فنی نمی‌کند، بلکه تنها زمینه‌ساز فشارهای بیشتر بر ایران شده است. هدف از این گفت‌وگوها، مدیریت بهتر فضای تعاملات با آژانس و کشورهای مختلف و حرکت به‌سوی مسیر سازنده و ثمربخش خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • فرح وش IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
    4 0
    دوباره گول این صهیونیست جاسوس فاشیست را نخورید. کمی دوراندیشی داشته باشید . آخ از دست شما
  • US ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
    4 1
    ۲۰ ساله آژانس آماده مصوب توافق و حل و فصل هست ولی هر بار یه بهانه ای با درخواست آمریکا و اسراییل برعکس عمل می‌کند!!!
    • IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
      1 0
      گروسی اخیرا در مصاحبه با روزنامه فرانسوی لوموند فرموده که ایران برای ساخت بمب هسته ای فاصله چندانی ندارد!
  • IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
    4 0
    آقای کمالوندی کسی که خودش را به حماقت(خواب) زده نمیشه بیدار کرد، انشاالله که اون دنیا بتوانی جواب ما را بدهی با اینهمه بلاهت در حماقت
  • مریم IR ۲۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
    4 0
    دلتون رو به گروسی خوش نکنید اون یه جاسوس تمام عیار است ،چند روز دیگه که گزارشش رو به آمریکا داد مبیینید که ترامپ حرفش رو عوض میکند ؟چرا مسؤلین ایران همچون روحانی با تماوجود چشم به لبخند واخم آمریکا بسته اند واای بر شما !؟ما کا ازتون ومیگذریم
  • US ۰۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    3 0
    من اصلا حرف های گمراه کننده مسولانمان را نمیفهمم و متوجه هم نمیشوم. شما میگویید که مذاکره غیر مستقیم باآمریکا فقط در باره “موضوع هسته ای” باشد و آمریکا هم مرتب می‌گوید که ایران نباید انرژی هسته ای نداشته باشد. آمریکا با هوشمندی از ساده لوحی و بی توجهی شما استفاده میکند . و اگر شما به حرفهای آنها اعتراض بکنید خواهند گفت که شما خودتان کفتید که مذاکره فقط در باره موضوع هسته ای باید باشد ما هم راجع بموضوع هسته ای داریم حرف میزنیم . این اشتباه و بی توجهی خود شما می‌باشد که در استعمال کلمات دقت نمیکنید . شما باید مسایل مورد مذاکره را “ سلاح هسته ای یا بمب هسته ای “اعلام بدارید نه “موضوع هسته ای”. برای اینکه غنی سازی و موشک ها نیز موضوع هسته ای هستند .
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 0
    اضافه کردن گروسی ب دایره تصمیم کار ایرا را سخت تر می‌کند چون در نهایت او در مقابل ایران می‌ایستد.
  • مهدی IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    2 0
    کمالوندی همونی بود که اومد تو تلویزیون بتن ریزی و نابودی راکتور اراک رو یک پیروزی بزرگ نامید و به ملت ایران تبریک گفت!!!!مصونیت قضایی مسئولین تو مملکت ما یک اصل شده
  • اسکندر IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    ؤاین محقق خواهدشد.
  • آجورلو IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    چقدر ساده‌اید؛ چقدر زود فریب می‌خورید، چرا از گذشته عبرت نمی‌گیرید؛ چرا نمی‌خواهید بپذیرید آژانس هدفی جز محدودسازی ایران و خدمت‌رسانی به غرب را ندارد. ورود به آژانس غلط بود؛ حضور باقی مانده در در آژانس غلطی بزرگ‌تر. جواب عملی به صهیونیستها و غرب وحشی بدهید؛ فقط ساخت بمت اتمی. و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه...
  • GB ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    آژانس بزودی آژانس در آینده نقش عمان را به عنوان میانجی بین ایران و آمریکا خو اهد گرفت اما اینبار مذاکرات مستقیم و فنی خواهد بود و دسته برجام ۲ آماده می‌شود ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس