به گزارش مشرق،انصاری در توئیتی نوشت:

اگر تصور میکنید توقف جنگ در غزه بواسطه آمدن ترامپ و تحمیل آتش بس به نتانیاهو اتفاق افتاده، سخت در اشتباهید؛ آتش بس غزه صرفا حاصل مقاومت بی نظیر مردم فلسطین و استیصال آمریکا و اسرائیل است. اینکه آدم فکر کند نگاه دولت های آمریکا در رابطه با حمایت از اسرائیل فرق دارد

قطعا درست نیست، مسئله اسرائیل برای آمریکا بعضا حیاتی تر از مسئله خود آمریکا برای حاکمیت ایالات متحده است؛ آنچه تحت عنوان چپ و راست، الاغ و فیل، دموکرات و جمهوری خواه بیان میشود نیز صرفا بازی های سیاسی است؛ آمریکا حاکمیتی یگانه دارد که برای جهت دادن به افکار عمومی جنگ زرگری راه می اندازد. عقب نشینی های آمریکا معمولا با پذیرش شکست اتفاق نمی افتد؛ ایالات متحده وقتی در جایی تودهنی میخورد، می بازد، پشیمان شده و در نهایت تصمیم بر عقب نشینی میگیرد، آن را همزمان با تغییر دولت انجام میدهد تا القای شکست آمریکا در افکار عمومی جهان شکل نگیرد، و صرفا تصور شود سیاست های این رئیس جمهور با آن یکی فرق داشته است؛ یعنی این یکی، یک برنامه و آن یکی برنامه دیگری را دنبال میکرده است.

این درحالی است که هردو پیرو سیاست های یک حاکمیت پشت پرده اند؛ حاکمیتی که ترامپ را می آورد، میبرد، بایدن را جایگزینش میکند، سپس بایدن را برداشته و ترامپ با آن همه محکومیت و نقض قانون را بار دیگر رئیس جمهور میکند. اینها همه اش بازی است؛ مطمئن باشید حمایت از اسرائیل برای دولت ترامپ نیز یک اولویت برجسته است.

اگر به عقب نشینی تن میدهند، خواستار پایان دادن به جنگ غزه و اوکراین هستند و یا گاهی حرف از مذاکره با ایران میزنند، همه از ضعفی است که حتی در حالت استیصال نیز نمیخواهند دنیا متوجه آن شود و در واقع میکوشند همچنان هیبت پوشالی و همیشگی خود را حفظ کنند. معتقدم ترامپ هیچ کاری جز در حمایت از اسرائیل انجام نخواهد داد، و البته بیشتر میکوشد با ترساندن دیگران و بدون نیاز به برخورد سخت رقبا را عقب بنشاند!

مسئله اسرائیل برای آمریکا حیاتی‌تر از مسئله خود آمریکا برای حاکمیت است

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۴:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
    0 0
    خاک برسر آمریکا که مستعمره ی اسرائیل است به هرقیمتی حتی سوزاندن خود
  • عمیر IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
    0 0
    حرفای پاچه خوار شرقی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس