آغاز بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه از روز یکشنبه

وزارت کشور غزه اعلام کرد بازگشت آوارگان فلسطینی روز یکشنبه آغاز خواهد شد.

به گزارش مشرق، وزارت کشور غزه اعلام کرد بازگشت آوارگان فلسطینی روز یکشنبه آغاز خواهد شد.

براساس برنامه اعلامی از سوی این وزارتخانه، شهروندان فلسطینی قادر خواهند بود تا از روز یکشنبه به صورت پیاده از طریق جاده ساحلی الرشید به سمت شمال این باریکه تردد نمایند.

همچنین آزادراه صلاح الدین صرفا برای بازگشت خودروهای سواری از محور جنوب به شمال بازگشایی خواهد شد و خانواده‌های فلسطینی قادر خواهند بود تا پس از بازرسی در پست‌های ایست و بازرسی به شمال باریکه غزه سفر کنند.

در مرحله نهایی تردد از دو جاده صلاح الدین و الرشید در هر دو محور شمال و جنوب به منظور عبور شهروندان فلسطینی به صورت پیاده و سواره از بیست و دومین روز برقراری آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی امکان پذیر خواهد بود.

شب پراسترس صهیونیستها در سایه تعیین سرنوشت اسرای اسرائیلی

همزمان با تحولات نوار غزه شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد انتظار می‌رود اسرائیل امشب از فهرست اسرای زنده و کشته شده خود در غزه اطلاع حاصل کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس