کد خبر 167612
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۴

جوان عربستانی با شوق پیش پدرش آمد و به او گفت که دختر مناسب زندگیش را یافته و از پدرش خواست که برای خواستگاری به منزل دختر بروند.

به گزارش مشرق به نقل از انتخاب، هنگامیکه به خانه دختر رفتند پدر عروس خانم با این ازدواج مخالفت کرد و گفت شرایطی که برای ازدواج دخترش در نظر دارد را در این جوان نمی بیند در حالیکه پدرش این شرایط را دارد.

در همین هنگام پدر این پسر که دید خانواده عروس جوان شرایط او را مناسب می بینند لحظه ای درنگ نکرد و خودش از دختر خانم خواستگاری کرد،پسر بخت برگشته پاره ای بجز خروج از خانه نداشت در حالیکه پدر در حال گذاشتن قول و قرار مراسم عروسی با دختر جوان بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
    0 0
    داستان تخیلی جالبی بود
  • ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
    0 0
    نفرت انگیزه
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
    0 0
    ازدواج سنت رسول است مخصوصا سبکشم شبیه رسول باشه
  • ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    0 0
    چراتهمت میزنی کی رسول گرامی اسلام همچین کار پراز هوای نفسی را انجام داده؟ازدواجهای ایشان همه به دلایل غیر از هوس صورت گرفته است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس