کد خبر 160055
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۸

دبير کل جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: با مذاکره با آمريکا موافق نيستيم چرا که شرايط مساوي نيست.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، حبيب الله عسگر اولادي دبير کل جبهه پيروان خط امام و رهبري در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي درباره سخنراني رئيس جمهور در مجمع عمومي سازمان ملل متحد و ارتباط با آمريکا اظهار داشت: سفر رئيس جمهور خوب بود اما به عنوان موتلفه اسلامي و جبهه پيروان خط امام و رهبري با چند مواضع وي موافق نيستيم .

وي با بيان اين مطلب که موتلفه اسلامي با مذاکره با آمريکا موافق نيست، گفت: در حال حاضر شرايط مساوي نيست و هر گاه آمريکا تحريم ها و محاصره ها علیه کشورمان را بر دارد در مورد مذاکره  با آنها اظهار نظري خواهیم داشت.

عسگر اولادي افزود: تعليق غني سازي ما را عقب مي اندازد و آمريکا تاکنون مشي خود را درباره جمهوري اسلامي تغيير نداده است .

دبير کل جبهه پيروان خط امام و رهبري درباره تشکيل دولت وحدت ملي اظهار داشت: دقيقا نمي دانم که هاشمي رفسنجاني چه گفته اما مسئله وحدت زماني مطرح مي شود که وحدتي وجود نداشته باشد و در حال حاضر حول محور مقام معظم رهبري وحدت در کشور وجود دارد اما مطمئنا سليقه هاي مختلفي در ميدان حضور دارند.

وي ادامه داد: اگر در حال حاضر از وحدت ملي صحبت کنيم در دنيا اين گونه انعکاس پيدا مي کند که ما وحدت نداريم؛ و اين مسئله در حالي است که در کشور وحدت وجود دارد و مردم در تمامي ميدان هايي که بايد حضور داشته باشند به دعوت نظام پاسخ مي دهند و حضور آگاهانه و فعالي را در صحنه خواهند داشت.

عسگر اولادي تاکيد کرد: اگر منظور از وحدت ملي اين است که فتنه و انحراف هم حضور داشته باشند مي توان گفت که آنان اصلا وحدت ملي را قبول ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس