کد خبر 159210
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۴

يك كارشناس سلاح گرم در يك تجربه جالب به ثبت فيلم و تصاويري از تاثير شليك گلوله در زير آب پرداخته است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اندرو توهي پيش از اين از خود تصاويري در زمان شليك با سلاح‌هاي مختلف ثبت كرده بود اما وبلاگ وي با نام Vuurwapen اكنون نمايش‌دهنده تصاوير جالبي از اين تجربه نادر است.



پس از شليك، در انتهاي تفنگ، گردبادي براي چند ثانيه كوتاه شكل گرفته و سپس گلوله به پايين سقوط كرده و حبابهاي اطراف آن به سوي سطح آب بالا مي‌روند.



توهي در اين تجربه از سلاح گلاك كاليبر 40 خود در داخل استخر خانه بهره برده و تصاوير آن را با استفاده از يك دوربين كوچك ضد آب Pentax Optio WG-2 به ثبت رسانده كه قادر به ثبت 120 فريم در ثانيه است.



اگرچه اين سلاح در اين تجربه آسيب نديده اما به گفته توهي لگد آن بسيار محكم بوده است.

اين در حالي است كه وي اين كار را نه فقط به قصد سرگرمي بلكه در تلاش براي جمع‌آوري گلوله‌ها براي ساخت «گل‌هاي تاكتيكي» براي مادرش انجام مي‌دهد.



مقاومت آب باعث مي‌شود كه گلوله به شكل جالبي عريض شده و شكوفه‌هاي سربي زيبايي ايجاد كند.

توهي اين تجربه را با گلوله‌ها و سلاحهاي مختلف اجرا كرده است.



وي همچنين برخي از اين گل‌ها را به ساقه‌هايي براي تكميل اين اثر متصل كرده است.



توهي كه يك مجموعه‌دار مشتاق سنگهاي قيمتي است، سپس در مركز اين گلوله‌ها سنگهاي ارزشمند را قرار داده و به اين نماد خشونت، جلوه‌اي كاملا متفاوت بخشيده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس