به گزارش مشرق، علیرضا کمیلی، فعال رسانه در کانال تلگرامی خود نوشت:

وقتی ما با ابرقدرتهای جهان که توان تحمیل خسارت های سنگین بر ما را دارند ایستاده ایم طبعا نباید «انتحار» کنیم و همه چیز را ببازیم ولی سوال اینجاست که چگونه رفتاری مصداق «عقب نشینی» و پذیرش ذلت نیز نیست؟

ساده ترین کار در مقابل یک قدرت، توجیه علل عقب نشینی و مصلحت اندیشی است چرا که همه عقلا آن را می‌فهمند و مردم نیز بخاطر کاهش احتمالی فشارها آن را تایید میکنند چنانچه با گفتمان باید با «کدخدا» ببندیم در دوره ای همراهی کردند!

خب راه حل چیست؟
من عنوان آن را «قدرت یابی بازدارنده» گذاشته ام که می تواند ضامن هر دو وجه «عقلانیت و مصلحت» و نیز «انقلابی گری و ارزش مداری» باشد. هدف این نوع کنشگری فعال هم باید ایجاد بازدارندگی تا تامین قدرت «درگیری نهایی» باشد که حتما امری جبهه ای در مقابل ابرقدرت هاست.

نسبت ما با رژیم از وقتی که آمریکا نقش مستقیم تری در منطقه ایجاد کرده بهم ریخته است. ترامپ قبح ماجرا را با زدن وقیحانه و جسورانه حاجی‌ شکست و حالا رژیم به اعتبار آمریکای تمام قد ایستاده پشت سرش و حمایت های مختلف اطلاعاتی و نظامی او، گنده بازی می کند.

پس بیاییم تا اطلاع ثانوی درگیری‌ را به سطح رژیم تقلیل ندهیم و بدانیم که انتخاب اقدامی که رژیم را پشیمان و آمریکا را نگران کند آسان نیست ولی بلاشک ممکن است و برای حفظ آبروی جبهه ما باید انجام بشود. مصداق آن البته در حد کارشناسان خاص امنیتی نظامی است ولی ما همگی میتوانیم در یک لایه مهم دیگر ولی مرتبط نقش ایفا کنیم و صرفا «منتقد منتظر» نباشیم!!

آن لایه چیست؟ «توسعه جبهه»
رسالت عناصر جبهه مقابله با استکبار باید توسعه خود باشد چرا که ایستان مقابل قدرت‌های بزرگ بدون تشکیل جبهه ممکن نیست. حالا که طوفان الاقصی ظرفیت خلق نیروهای همسو را بسیار زیاد کرده نباید این فرصت تاریخی را از دست داد و بهترین استفاده از آن همین توسعه جبهه عملیاتی باورمند به مقابله با «دیکتاتوری آمریکا» در جهان است.

هر چه این جبهه گسترده تر و قوی تر بشود بازدارندگی ما بالاتر می‌رود چرا که دشمن خود را در فشاری همه جانبه حس می‌کند. طبعا این رسالت ماست و توسعه توان نظامی امنیتی هم بطور موازی باید جدی گرفته بشود ...

بیاییم در حیطه رسالت خودمان فعال عمل کنیم!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
    0 1
    فکر خوبیست ولی باید طرح و برنامه داشته باشیم. اسراییل و امریکا با دوست ما دشمن و با دشمن ما دوست است، از قدرت خیلی بیشتری هم بر خوردار است. در موقعیت فعلی راهکار بر ملا کردن ابر نسل کشی اسراییل است.
    • DE ۱۸:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
      0 1
      مفسر زپرتی. این جبهه رو امام خمینی ۴۰ سال قبل نتنها تئوریزه کرد که بلکه ایجاد هم کرد.
  • IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
    0 1
    با سلام مقاله فوق اختصاص به یکی از مهمترین مقاطع تقابل با نظام سلطه در پهنه جنگ نامتقارن غزه دارد. دغدغه نگارنده کاملا موجه است. شرایط از نظر صف بندی و تقابل دو اردوگاه نظیر جنگ احزاب است. عرصه تقابل روز به روز به یک حد غیر قابل بازگشت میل می کند. از جمله، صهیونیست ها تصمیم خود را گرفته اند و غزه را با خاک یکسان می کنند، مردم غزه را قتل عام می کنند، لبنان را مورد حمله گسترده قرار می دهند، برای جمهوری اسلامی تدارک یک جنگ تمام عیار پیش بینی کرده اند، غرب با تمام وجود در جز به جز این طراحی ها حضور دارد و از هر نظر در بطن جنگ قرار دارد، کشورهای عربی از ارکان این ابتذال تاریخی هستند و ..‌. چه باید کرد؟ پاسخ در کلیت آن در " ان ربی معی سیهدین " و در اقدامات تاکتیکی هر اقدامی دفاعی و یا تهاجمی ، کوچک و یا بزرگ اثربخش خواهد بود. لیکن مهمترین رسالت محور مقاومت و ج اا سازماندهی جبهه گسترده ای در سطح جهانی بر علیه نظام سلطه است. این امکان بعد از ۷ اکتبر میسر و مقدور است.
  • FR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۱
    0 1
    اگر علی ساربونه میدونه شتر را کجا بخوابونه ! خدا را شکر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس