کد خبر 159021
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۷

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اينكه افكار عمومي و فضاي سياسي كشور آمادگي طرح مباحث انتخاباتي را ندارد، گفت: در مقطع كنوني ورود كشور به فضاي انتخاباتي و بخصوص طرح مصاديق بسيار زود است و باعث صدمه زدن به فضاي خدمت‌رساني در كشور مي‌شود.

به گزارش مشرق ، فاطمه آليا در گفت‌وگو با يسنا ، با بيان اينكه مردم به عنوان تعيين‌كنندگان سرنوشت كشور بعد از گذشت 33 سال از پيروزي انقلاب اسلامي زمان ورود به انتخابات را مشخص مي‌كنند، گفت: بر اين اساس مي‌توان گفت كه در حال حاضر ورود به مباحث انتخاباتي بسيار زود است و فرصت خدمتگزاري را از مسئولان مي‌گيرد چرا كه در صورت ورود به فضاي انتخاباتي، همه مسائل تحت‌الشعاع رقابت‌ها قرار مي‌گيرد.

به گفته وي، در شرايط كنوني حتي ورود احزاب و تشكل‌ها با فلسفه‌ي وجودي فعاليت در آستانه انتخابات بسيار زود است و بهتر است كه آنها نيز در اين مقطع بر روي برنامه‌هايشان كار كنند.

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه كانديداهاي احتمالي انتخابات رياست‌جمهوري بايد به تبيين برنامه‌هايشان قبل از ورود زود هنگام به صحنه انتخابات بپردازند، گفت: اينكه چه كسي رييس‌جمهور مي‌شود براي مردم تفاوتي ندارد، مهم برنامه‌هاي آنهاست كه ارائه مي‌نمايند چون اين مردم هستند كه در مرحله آخر نامزدهاي انتخاباتي را براي خدمت‌رساني در كسوت رياست‌‌جمهوري انتخاب مي‌كنند با اين معيار كه سياست و سازوكاري پشت شعارها طرح شده وجود دارد و يا خير.

آليا با بيان اينكه در شرايط كنوني برنامه‌ها و معيارهاي كانديداهاي احتمالي انتخابات رياست‌جمهوري بسيار مهم است، گفت: از آنجا كه طبق اطلاع‌رساني وزارت كشور انتخابات سال 92 برگزار مي‌شود، ورود به مصاديق انتخاباتي و فعاليت احزاب و تشكل‌ها حداكثر سه ماه قبل از اين تاريخ معنا پيدا مي‌كند از اين رو بهتر است كه تشكل‌ها و احزاب توان و انرژي خود را براي ارائه برنامه عملياتي برگرفته از سه محور اساسي كشور يعني قانون اساسي، چشم‌انداز بيست ساله و برنامه پنج ساله توسعه قرار دهند.

وي در عين حال با تاكيد بر اينكه هر نوع فعاليت شتاب‌زده در مقطع كنوني براي ورود به صحنه انتخابات به فضاي خدمت‌رساني كشور صدمه وارد مي‌كند، گفت: با توجه به نامگذاري سال جاري به نام حمايت از توليد، كار و سرمايه ايراني، انتظار مردم و مقام معظم رهبري تحقق اين شعار بسيار تعيين‌كننده است، انتظاري كه با داشتن برنامه براي اقتصاد مقاومتي و به دنبال آن خنثي كردن دسيسه‌هاي دشمنان برآورده مي‌شود.

اين عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي همچنين با اين اعتقاد كه برخي رقابت‌ها در كشور مبناي تقواي سياسي ندارد، توضيح داد: متاسفانه در لايه‌هايي از فعاليت‌هاي سياسيون نوعي تقليد كوركورانه و رقابت‌هاي غربي از جنس تخريب رقيب، بي‌توجهي به ارزش‌ها و جايگاه رفيع مردم از لحاظ سياسي ديده مي‌شود كه اين حكايت از فعاليت شتاب‌زده آنها براي ورود زود هنگام به انتخابات است.

آليا ادامه داد: واقعيت كنوني جامعه نشان مي‌دهد كساني كه در معرض كانديداتوري انتخابات رياست‌جمهوري هستند فعاليت‌هاي بسيار شتاب‌زده‌اي دارند اين فعاليت‌ها را مي‌توان در حضور آنها در هر مجلس مرتبط و يا غيرمرتبط و يا صدور بيانيه در موضوعات مرتبط و غيرمرتبط در كنار به رخ كشيدن فعاليت‌ها به يكديگر ديد، كارهايي كه از نظر مردم ناخوشايند است.

وي با بيان اينكه طبق تاكيدات امام (ره)، مسئولان بايد گزارشي از عملكرد خود به مردم ارائه دهند، گفت: در حالي كه مردم بايد بدانند كه مسئولان چه كارهايي انجام مي‌دهند در شرايط كنوني ديده مي‌شود كه افرادي كه در هيچ سمتي مسئوليت ندارند با دخالت در هر كاري به اظهارنظرمي‌پردازند، شايد اين كارها را مي‌توان به پيش فعالي اين دسته از افراد تعبير كرد.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس ادامه داد: اين دسته از افراد بهتر است با برگزاري جلساتي با افرادي كارشناس به جاي عرضه و خودنمايي، برنامه‌هايشان را تدوين و در زمان مقرر به مردم ارائه كنند چون بعد از گذشت 33 سال از انقلاب اسلامي، تاريخ مصرف اقداماتي همچون نمايش دادن چهره و زياده‌گويي گذشته است.

آليا با بيان اينكه مردم با داشتن سطح آگاهي و بصيرت كافي منتظر برنامه‌هاي كانديداها براي دادن نمره مثبت و يا منفي به آنها هستند، گفت: مردم بعد از گذشت 33 سال با داشتن منشور حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري و تجارب انقلاب اسلامي به برنامه‌ها راي مي‌دهند از اين رو بهتر است كساني كه براي وارد شدن به ميدان در اختيار گرفتن كسوت رياست‌جمهوري خود را آماده كرده‌اند بدانند كه اكنون زماني است كه ديگر حرف زدن، تبليغات، نشان دادن عكس و هياهوي طرفداران در بين مردم اقبالي ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس