
دانيل دروي-آيرال دادستان ناحيه دراگينيان كه اين شهرك كوچك در آن واقع شده است، گفت: اين دو مرد كه در خانه قرباني در حال مصرف الكل بودند در مورد مساله اي كه هنوز مشخص نيست اختلاف پيدا كرده و به جر و بحث پرداختند.
وي افزود: جر و بحث ميان اين دو مرد 30 ساله بالا گرفت و صاحبخانه تبري را برداشت و سه ضربه به مرد همسايه وارد كرد.
مرد كه مجروح شده بود به نوبه خود چاقويي را به دست گرفت و ضربه اي مرگبار به گلوي همسايه تبر به دست زد. صاحبخانه بر اثر ضربه چاقو اندكي بعد جان سپرد.
دادستان خاطرنشان كرد: قاتل در بيمارستان بستري شده اما جانش در خطر نيست. اما به دليل وضعيت سلامتي اش در بيمارستان عمومي بستري است. با بهبود حالش تحت بازجويي قرار خواهد گرفت.
دادستان افزود: بازجويي بايد مشخص كند كه دليل جرو بحث چه بوده و چگونه دو مرد به مرحله اي رسيدند كه به روي هم تبر و چاقو بكشند.