کد خبر 1583274
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۰
آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان‌ است

کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو کامل گفت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان‌ است.

به گزارش مشرق، زهره پوراحمد اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو اقداماتی را در زمینه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد، آغاز کرده است.

وی افزود: تقریباً در هر استان بیش از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده و در حال تولید هستند، کارخانه‌هایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کرده اند جزو بهترین کارخانه‌ها هستند و PRS آنها بالای ۱۸۰ است.

به گفته این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در زمینه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه اولین نان کامل سنتی به روش صنعتی کلید خورد.

پوراحمد خاطرنشان کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و فرایند تولید آن نظارت دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۷۰ کارخانه تولید کننده آرد کامل و یک کارخانه تولید نان کامل (تافتون) به روش صنعتی در کشور فعال هستند و کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت منظم بر آن نظارت دارند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۴:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
    0 1
    به نان سنتی که کلی دورریزداره ازجوش شیرین استفاده میشه بدون سبوسه نون سنگکش سوخته س بادستمالی آلوده میشه اردیارانه ای میدن به نون صنعتی نه بعدادعایی عقل کل بودن هم می کنن
  • IR ۰۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
    0 0
    نون سنگک طعم خوبی داره بخصوص با پنیر و چایی . اگر سبوس دار بشه ، نازک و سوخته نباشه ، کوچک تر هم باشه میرزه .
  • IR ۰۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
    0 0
    نون جو هم خیلی عالیه کارخانه ای
  • IR ۰۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
    0 0
    نان جو هم خوبه . کارخانه ای

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس