کد خبر 15830
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۲

رئيس مجلس با تقدير از نمايندگاني که در کارگروه حل اختلاف دولت و مجلس حضور داشتند اعلام کرد مجلس نظر اعلام شده از سوي سخنگوي شوراي نگهبان را قبول ندارد.

به گزارش مشرق به نقل از خبر، علي لاريجاني صبح امروز در صحن علني مجلس با بيان اينکه نظر کدخدايي نظر جمع بندي شده از سوي کارگروه نبوده است اعلام کرد نمايندگاني که در اين جلسه حضور داشتند به نمايندگي از مجلس از جايگاه تقنين آن دفاع کرده و همچنان هم نسبت به عدم اجراي قانون مصوب مجلس از سوي دولت اعتراض دارند.
وي با بيان اينکه دغدغه هاي ما در اين باره مرتفع نشده است گفت: نظر اعلام شده از سوي شوراي نگهبان نظر مجلس نيست.
اظهارات لاريجاني در ادامه تذکر محسن کوهکن سخنگوي هيات رئيسه مجلس مطرح شد که گفت طي 2 روز گذشته نمايندگان به دليل نظر اعلام شده مورد هجمه سئوالات زيادي بوده اند از اين رو لازم است تا علاوه بر انتشار نامه مجلس به شوراي نگهبان نظرات مجلس در صحن علني نيز مطرح شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس