کد خبر 1575
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۸

نايب رييس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينکه اقدام دولت آلمان در اعطاي پناهندگي به اغتشاشگران بعد از انتخابات رياست جمهوري، آثار سويي در روابط دو کشور دارد، تاکيد کرد: ايران در زمان مناسب پاسخ اين اقدام نامعقول و مداخله گرايانه را خواهد دا

به گزارش مشرق، حجت الاسلام "حسين ابراهيمي" روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينکه آلمان و برخي کشورهاي غربي در فتنه سال گذشته دست داشته اند، گفت: طبيعي است که دشمنان ملت ايران به سربازان و نوکرهاي خود مدال و جايزه بدهند.
وي با انتقاد از مداخله آلمان درامور داخلي ايران اضافه کرد: اگر فتنه و اغتشاشي در آلمان رخ بدهد و برخي از کشورها دست به مداخله بزنند و از اغتشاش گران حمايت کنند و به آنها جايزه و پناهنگي بدهند، آيا برلين ناراحت نمي شود و اعتراض نمي کند؟
نايب رييس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در ادامه با بيان اينکه برلين از اين اقدام ضرر خواهد کرد تاکيد کرد که مجلس شوراي اسلامي و دولت اين اقدام ناپسند آلمان را بررسي و تصميم مناسب را اتخاذ خواهد کرد.
ابراهيمي همچنين با اظهار تعجب از اقدام آلمان اظهار کرد: چرا بعد از خاموش شدن آتش فتنه و طرد فتنه گران توسط مردم، آلمان به فکر اعطاي پناهندگي به آنها افتاده است.
برخي از رسانه ها امروز از اعطاي پناهندگي به 50 نفر از اغتشاشگران فعال در فتنه بعد از انتخابات رياست جمهوري توسط دولت آلمان خبر دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس