کد خبر 1567419
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۴:۲۲

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی اشراق مطلبی با عنوان روابط کنگره آمریکا و فرقه رجوی که برگرفته از یادداشت متیو پتی، کارشناس «اندیشکده صلح کُردی» است منتشر کرد:

متیو پتی، کارشناس «اندیشکده صلح کُردی» طی یادداشتی در تارنمای وابسته به «اندیشکده کوینسی» مورخ ۲۶ دی ۱۴۰۲ به ارزیابی اقدامات تعدادی از نمایندگان مجلس آمریکا برای حمایت از فرقه تروریستی رجوی پرداخته است.

طبق این گزارش، اواخر دسامبر سال جاری، ۴ تن از نمایندگان مجلس به نام‌های لنس‌گودن، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس؛ پل‌گوسار، نماینده جمهوری‌خواه آریزونا؛ نیکول‌مالیوتاکیس، نماینده جمهوری‌خواه نیویورک و رائول‌رویز، نماینده دمکرات کالیفرنیا؛ طی نامه‌ای از اعضای کنگره خواستند تا از «حقوق دمکراتیک اپوزوسیون ایرانی ساکن در قرارگاه اشرف واقع در آلبانی که برای تغییر حکومت ایران مبارزه می‌کنند، حمایت کنند».

در این گزارش ذکر شده که لابی نگارش این نامه، «سازمان جوامع آمریکایی‌ایرانی» بوده که یک گروه حامی فرقه رجوی در ایالات متحده است که با نامه‌نگاری و ارتباط‌گیری با نمایندگان مجلس، این اقدام را به انجام رسانده است. اخیراً مایک‌پنس معاون ترامپ و مایک‌پمپئو، وزیر خارجه ترامپ نیز طی دیدار با سران این فرقه، به حمایت از آنان پرداختند.

نویسنده معتقد است این حمایت‌ها می‌تواند برگرفته از رقابت‌های حزبی نیز باشد. چنانکه وزارت خارجه بایدن، فرقه رجوی را «یک گروه غیردمکراتیک» که «نماینده مردم ایران نیست» قلمداد کرده است. به خصوص که به اذعان نویسنده «این گروه که زمانی برای صدام جنگیدند، قبلاً در فهرست گروه‌های تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار داشتند» و هم‌چنین «در نسل‌کُشی کُردها توسط صدام مشارکت داشتند».

متیو پتی اقرار می‌کند اینکه گروهی با این سابقه تروریستی که حتی ۳ افسر آمریکایی را قبل از انقلاب ترور کرده، مورد حمایت تعدادی از اعضای کنگره آمریکا قرار گرفته، نشان می‌دهد که «پول چه نقش مهمی در ساختار قدرت آمریکا ایفا می‌کند».

طبق این گزارش، سازمان مجاهدین خلق به سبب نقش‌آفرینی در «افشای برنامه هسته‌ای ایران و همکاری با اسرائیل در ترور دانشمندان هسته‌ای» توانست یک لابی قوی در آمریکا ایجاد کرده و از فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» وزارت خارجه ایالات متحده، حذف شود.

تلاش جمهوری‌خواهان برای ارتقای روابط‌شان با این سازمان تروریستی و احیای نقش این فرقه در سیاست خارجی آمریکا نسبت به ایران را می‌توان به افول ناآرامی‌های سال گذشته و شکست دیگر گروه‌های اپوزوسیون به ویژه سلطنت‌طلبان که قصد رهبری براندازان را داشتند، مرتبط دانست. به ویژه که احتمالاً به شکست بایدن در انتخابات دل بسته و برای تشدید فشارها بر ایران در دولت احتمالی جمهوری‌خواهان، برنامه دارند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • اهورا کرمانی US ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
    3 8
    فدایی رهبرم. با توجه به حوادث اخیر و انتقال به کانادای منافقین یک سستی یا ضعف اطلاعاتی خدای نکرده دامنگیر ما نشه. منافقین بازوهای عملیاتی سیا و موساد و سعودی هستند و دارای هسته های قدیمی که پیرمرد یا پیرزن شده اند ولی هنوز کار اطلاعاتی میکنند . احتمال عملیات منافقین در کرمان برای انتقال جاسازی و دفن تی ان تی کاملا محرضه اگرچه گفتن عملیات انتحاری بوده که قابل قبول نیست به دلیل حجم بالای تلفات و فضای باز انفجار .انتحار حداکثر 20 نفر میکشه اونم تو فضای بسته نه 120 نفر و 220 نفر جانبازو مجروح.حتما منافقین نقش داشتن با رصد و پایشی که سایتهاشون رو داشتم و خفه خون گرفتنشون. لطفا تمرکز رو منافقین داشته باشین به زودی اونا احتمالا برا 22 بهمن برنامه دارن . داعش توانایی عملیات کرمان رو نداشت.از سرشاخه ها غافل نشین .بیراهه نرین.
    • منتقد گمنام IR ۱۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
      4 0
      اگر مانند نماد آزادی تندیس قجر را از طلا بسازند میان مردم اندازه تکه حلبی جایگاهی ندارند.
  • مهدی IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
    2 3
    برای بحران پیری جمعیت کار کنید کمتر کار و در عین حال موثرترین آن ؛ کار فرهنگی است. وضعیت جمعیت کشور بحرانی است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس