عکس

دانشجویان ایرانی شهر کازان روسیه گرامیداشتی به مناسبت ۱۳ آبان برگزار کردند.

به گزارش مشرق، این برنامه با سخنرانی محمدحسین عطایی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا آغاز گردید.

ایشان در ابتدای عرایض خود به مسئله فلسطین پرداخت. ایشان اعلام کردند که گزارشات خبری و محتوای شبکه مجازی در خصوص فلسطین واقعا ناراحت کننده است. بمباران روزانه کودکان زنان و مردم فلسطین، قطعی برق و اینترنت، محاصره قزه، عدم وجود دارو، آب و غذا، آوارگی میلیون ها انسات، جزو جنایات جنگی است که خلاف قوانین بین الملل و حقوق بشر است. شبها وقتی سرم را روی بالشت می‌گذارم که بخوابم به این فکر میکنم که این شرایط برای ما مهیاست که جای امنی برای سکونت داشته باشیم در حالی که مردم فلسطین بخاطر صدای دائم بمباران، و نگرانی اینکه ممکن است تا چند دقیقه دیگر به محل خواب و سکونتشان بمباران شود اصلا خواب ندارند. به راحتی می‌توانیم غذا بخوریم، که مردم فلسطین غذا ندارند و حتی برای پیدا کردن نان باید ساعتها بگردند و یک جا پیدا کنند که اگر آرد داشته باشد ساعتها صف بکشند و نان بگیرند که خیلی اوقات نه از آرد خبری هست و نه نان. به راحتی می‌توانیم حمام کنیم در حالی نه مردم فلسطین آبی برای استحمام ندارند. دارو و برق و اینترنتی هم نیست. شرایط مردم مظلوم فلسطین واقعا قابل تصور و درک نیست.

خب این وضعیت برای شما دانشجویان هم خیلی سخت است. از خانواده هاتون دور هستید، گرفتار درس و مشغله های دانشگاه هاتون هستید و در غربت زندگی کردن خودش به اندازه کافی سخت هست. دانشجویان اکثرا شبکه مجازی فعال هستند و باید برای شما خیلی سخت باشد که هر وقتی که به موبایل‌تان سر می‌زنید اخبار و محتوای جدیدی از فاجعه فلسطین ببینید.

این شرایط در حالی رخ می‌دهد که روزنامه ها و رسانه های غربی سعی می‌کنند وقایع فلسطین را تحریف و تقلیل نمایند.

گرامیداشت ۱۳ آبان دانشجویان ایرانی شهر کازان روسیه +عکس

این رسانه ها سعی داشتند و دارند که مردم فلسطین را غیر از انسان معرفی کنند و آنها را حیوانات وحشی جلوه دهند و اذهان جامعه را شستشوی مغزی دهند. هدفشان از این کار این بود که آنقدر اذهان مردم دنیا ذهنیت بدی از مردم فلسطین داشته باشند که بعد که رژیم صهیونیستی و همدستانش خواست مردم فلسطین را بمباران کند و جنایت جنگی انجام دهند و آنها را آواره کنند، اعتراضات مردم جهان کم باشد و خیلی بهشان فشار نیاورند تا بتوانند با چراغ سبزی از جهان به قتل عام کودکان زنان و مردم فلسطین بپردازند.

این استراتژی رژیم صهیونیستی بود. برای پیاده سازی این استراتژی و هدف خود، لابی های خود را در جهان فعال کرد. این لابی ها که در اتاق فکر روزنامه ها و رسانه های غربی حضور پررنگی دارند چند راهبرد برای پیاده سازی این هدف انتخاب کردند. یکی از این راهبرد ها تقلیل و تحریف وقایع فلسطین است. دیگری جلوه دادن مردم فلسطین به عنوان حیوانات وحشی بود. راهبرد دیگر آنها حمله به حامیان فلسطین که آنها در مقابل مظلومیت فلسطینیان جرعت نکنند حرفی بزنند.

این استراتژی شبیه استراتژی ای هست که زمانی که غرب به عراق حمله کرد استفاده کرد. اول مردم را نسبت به مردم عراق بدبین کردند و سعی کردن چهره وحشی و حیوانی از مردم عراق بسازند. بعد مردم را ترسانند که صلاح هایی ممنوعه در عراق هست. میلیون ها انسان را در عراق کشتند. این کار آمریکا و انگلیس بود. خب سال‌ها بعد کل جهان اتفاق نظر دارد که نه صلاح ممنوعه ای در عراق وجود داشت و کار جورج بوش و تونی بلر جنایت حقوق بشری و خلاق قوانین بین الملل بود. اما هنوز محاکمه نشدند.

رژیم صهیونیستی و لابی هایش از همین استراتژی سعی کردند استفاده کنند. سعی کردند مردم جهان را بترسانند، همه ی مردم فلسطین را وحشی و حیوانی جلوه دهند و قتل عام کودکان فلسطینی را توجیه کند.

رژیم صهیونیستی و لابی هایش از دو نکته غافل شدند. اول اینکه دیگر روزنامه ها و رسانه های غربی اعتبارشان را از دست دادند و مردم اگر هم از گزارشات شان آگاه باشند به هیچ وجه این گزارشات را باور نمی‌کنند. دوم اینکه از شبکه مجازی غافل شدند. زمان جنگ عراق شبکه مجازی مثل امروز نبود. امروز کسی از روزنامه و رسانه خبر نمی‌گیرد. از شبکه مجازی سریعا حوادث منتشر می‌شود و اتفاقا روزنامه ها و رسانه ها هستند که از شبکه مجازی دارند خبر می‌گیرند.

غفلت رژیم صهیونیستی و لابی هایش از این دو نکته مهم منجر به شکست استراتژی رسانه ای خود شد. در انگلیس شنبه ها صدها هزار نفر در حمایت از مردم فلسطین تجمع می‌کنند و در تمامی کشورهای دیگر جهان نیز تجمعات مشابهی اتفاق افتاده است.

امروزه مردم جهان به جنایت های جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اتفاق نظر دارند. به نقض قوانین بین الملل و حقوق بشر رژیم صهیونیستی اتفاق نظر دارند.

بنظرم بعدها پژوهشگران نسبت به شکست استراتژی رسانه ای رژیم صهیونیستی و لابی هایش تحقیقات گسترده ای خواهند داشت. وقتی در نظر بگیرید که هیئت مدیره روزنامه ها و رسانه ها به خبرنگاران خود فشار آوردند که با استراتژی رژیم صهیونیستی همراهی کنند و برایشان مشوق هایی ایجاد کرد، وقتی در نظر بگیرید که بودجه های میلیاردی در این قضییه هزینه کردند. وقتی شبکه های مجازی خیلی از محتوای حامی مردم فلسطین را سانسور کردند، صفحات را بستند و الگوریتمهای خود را به نحوی تنظیم کردند که محتوای حامی مردم فلسطین خیلی پخش نشود، و با وجود همه نتوانست وقایع فلسطین را از جهان پنهان کنند. امروزه شبکه مجازی بر رسانه غلبه کرده و مردم جهان از وقایع فلسطین آگاه هستند و پروپاگاندا صهیونیستی ناموفق بوده.

حال که لابی های صهیونیستی شکست رسانه ای خوردند به یکی از راهبرد های قدیمی شان که تجسس و حمله به حامیان مردم فلسطین است رو آوردند. لابی های صهیونیستی تلاش میکنند حامیان مردم فلسطین را از دانشگاه اخراج کنند، از کار اخراج کنند، قراردادهای کاری شان لغو شود، حساب های بانکی شان بسته شود و حتی به آنها حمله فیزیکی کنند. لابی های صهیونیستی دارند دست و پا می‌زنند و نمی‌دانند چیکار کنند. همانطور که پروپاگاندای لابی رژیم صهیونیستی در مقابل روایتگری حامیان مردم فلسطین ناموفق بوده، حملات و پرونده سازی های لابی رژیم صهیونیستی علیه حامیان مردم فلسطین نیز ناموفق خواهد بود.

سپس دانشجویان ایرانی در کازان روسیه از محمدحسین عطایی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا در خصوص اهداف و فعالیت های انجمن اسلامی سوال کردند.

عطایی ابتدا از دانشجویان خواست نظراتشان را نسبت به اینکه یک انجمن اسلامی دانشجویی باید چه خدمات یا فعالیت هایی داشته باشد را ارایه دهند. دانشجویان ایرانی در کازان روسیه در خصوص این موضوع طرح بحث کردند و نظرات متعددی داشتند که عمده پیشنهادات شان به پیگیری مشکلات دانشجویان، مطالبه از مسوولین و سیاسیون، ایجاد خدماتی برای دانشجویان، برنامه های اسلامی و مذهبی و فعالیت هایی که دانشجویان دوست داشته باشند ختم شد.

عطایی سپس در خصوص خدمات و فعالیت های انجمن های اسلامی عضو اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا گفت: اگر ۵ حوزه در نظر بگیریم، تشکیلاتی، علمی، فرهنگی، صنفی و ارتباطات. امور تشکیلاتی یعنی یادگرفتن کار دسته جمعی، ایجاد نظم در یک گروه، کسب مهارت های اجتماعی در گفتگو با افراد مختلف و به تصمیمات جمعی رسیدن. نظم دهی در عضویت ها، ایجاد ارتباط با افراد یا گروه‌های دیگر خارج انجمن، شرکت در انتخابات، تجربه فعالیت در یک شورا، و انواع اقسام کارهای دیگری هست که حوزه تشکیلاتی را شامل می‌شود. حوزه علمی وبینارهای علمی، مشاوره تحصیلی، همایش های علمی، آموزش مقاله نویسی، آموزش نحوه صحیح تحقیق علمی، ایجاد فضایی برای مقاله نویسی مشترک یا ایده های تولید کالاهای نوین، نشریه های علمی می‌تواند کارهایی باشد که در حوزه علمی انجام شود. حوزه صنفی پیگیری مشکلات دانشجویان، مشکلاتی که در دانشگاه ها دارند، در کنسولی دارند، در حوزه نظام وظیفه یا تایید مدارک تحصیلی دارند، مطالبه از مسوولینی که یا نمی‌شنوند یا می‌شنوند و مشکلات را حل نمی‌کنند، ایجاد خدماتی برای دانشجویان می‌تواند کارهایی در حوزه صنفی باشد. حوزه ارتباطات اعلام مواضع، روایتگری، تبیین، اخبار صحیح و معتبر، کارهای مربوط به شبکه مجازی، و ایجاد ارتباطات با مذاهب و فرهنگهای دیگر. حوزه فرهنگی هم برنامه های ملی مثل نوروز و یلدا، برنامه های تفریحی و اجتماعی، برنامه های ورزشی، موسیقی، برنامه های مذهبی و اسلامی و نشریه های فرهنگی.

عطایی گفت حالا این ۵ حوزه در دو باند می‌تواند انجام شود اولین و مهمترین تامین نیازهای اعضا و دانشجویان در این ۵ حوزه است که نوعی باند داخلی محسوب میشود. دومین اثرگذاری بر محیط در این ۵ حوزه است که باند بیرونی محسوب می‌شود.

عطایی گفت اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا از انجمنها و دانشجویان حمایت میکند، اگر دانشجویان کمکی نیاز دارند یا مشکلی دارند یا خدماتی می‌خواهند یا برنامه ای میخواهند داشته باشند و فکر می‌کنند می‌توانیم بهشان کمک کنیم حتما ارتباط بگیرند و درخدمتشان خواهیم بود.

دانشجویان ایرانی در کازان روسیه سپس به اکران مستندی از وقایع فلسطین پرداختند و پس از این برنامه خاتمه یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
    0 1
    صلاح ممنوعه!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس