اگر به سفر میروید
بهتر است سعی کنید از غذاهایی استفاده کنید که از قبل آماده کرده و پخته اید. این غذاها را در داخل یخچالهای قابل حمل قرار دهید و از گذاشتن آنها در معرض آفتاب خودداری کنید چرا که باعث فاسد شدن غذا و مسمومیت میشود.
سبزی و میوه جات را پیش از رفتن به سفر به طور کامل شستشو دهید و در طول راه از آبهای بسته بندی استفاده کنید. در صورت دسترسی نداشتن به آب بهداشتی میتوانید آب چشمه یا رودخانه را جوشانده و سپس آن را مصرف کنید.از خوردن غذا در رستورانهای بین راهی جداً خودداری کنید چرا که کیفیت اولیه مواد غذایی و محل نگهداری مواد خام در این رستورانها مشخص نیست و در مواردی مشاهده شده که انبار مواد غذایی رستورانهای بین راهی از نور و تهویه مناسب برخوردار نبوده و محل مناسبی برای رشد سوسک، موش و حشرات است.
به خاطر داشته باشید که در طول سفر از دوره گردها مواد غذایی نخرید. اگرچه دوره گردها مواد غذایی را بسته بندی شده به شما تحویل میدهند ولی به علت رعایت نکردن بهداشت فردی و نگهداری ناسالم و خارج از یخچال، مواد غذایی خاصیت خود را از دست داده و فاسد میشوند.میوه جات و آب نوشیدنی سالم، بهترین خوراکیهایی هستند که در طول سفر میتوانید به همراه داشته باشید.

اگر در خانه هستید
سه وعده غذایی خود را به طور کامل بخورید و با توجه به خالی بودن اوقات فراغتتان در این روزها حتماً بعد از هر وعده غذایی یک برنامه پیاده روی (نیم ساعت) تنظیم کنید.معده خود را با خوردن شیرینی، کیک، چیپس و آجیل پر نکنید و در وعدههای غذاییتان از سبزیجات و مواد غذایی حاوی پروتئین مانند گوشت ها، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات استفاده کنید.به جای رفتن به پیتزا و ساندویچ فروشی و خوردن فست فودها، سعی کنید در خانه ساندویچهای سالم و مقوی تهیه کرده و به پارک و طبیعت بروید.
میوه و سبزیجات تابستانی
خربزه و طالبی از میوههای تابستانی هستند که حجم عمده آنها را آب تشکیل داده و علاوه بر تأمین آب مورد نیاز بدن در گرمای تابستان، بسیار خوشمزه و کم کالری هستند. این میوهها به علت داشتن فیبر زیاد، هضم غذا را تسریع کرده و به تناسب اندام شما کمک میکنند.

زردآلو یک منبع غنی از بتاکاروتن، آهن و پتاسیم است و به حفظ طراوت و شادابی پوست کمک شایانی میکند. خوردن زردآلو باعث احساس سیری شده و میتوان آن را همراه با تارت و مارمالاد و یا به عنوان دسر استفاده کرد.گیلاس، آلبالو و شاتوت سرشار از فلاونوئیدها بوده و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند. این میوههای قرمز کم کالری، نیروزا و ادرارآور هستند و میتوان آنها را به صورت تازه یا برای تزئین بستنی، دسر و کرم سرو کرد.
لوبیاسبز از بهترین سبزیجات تابستانی است که حاوی ویتامینهای C، A، B9، فیبر قابل هضم و پروتئینهای گیاهی است و میتوان آن را به صورت سرد یا گرم همراه با غذا و سالاد استفاده کرد. هر صد گرم لوبیاسبز فقط حاوی 30 کالری بوده و برای حفظ مواد معدنی میتوان آن را بخارپز یا آب پز نمود.انجیر، هلو، انگور و ذرت از دیگر مواد غذایی مفید تابستانی هستند که میتوانید در این روزهای باقی مانده از تابستان نهایت بهره را از آنها ببرید.