چرایی استقرار تیپ جدید پیاده نظام عراق در مرز همسایه غربی

منابع امنیتی عراقی اعلام کردند که طی روزهای گذشته، عراقی‌ها تدابیر ویژه در مرز با سوریه با توجه به شدت گرفتن تحولات همسایه غربی اتخاذ کرده اند.

به گزارش مشرق، منابع امنیتی عراقی اعلام کردند که طی روزهای گذشته، عراقیها تدابیر ویژه در مرز با سوریه با توجه به شدت گرفتن تحولات همسایه غربی اتخاذ کرده اند.

بر اساس این گزارش، فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق طی دو هفته گذشته، یک تیپ پیاده نظام علاوه بر چند هنگ وابسته به نیروهای مرزبانی در منطقه دوم در مرز عراق و سوریه، همزمان با تشدید بحران در شرق سوریه به دنبال درگیری های رخ داده میان عشایر و شبه نظامیان آمریکایی قسد، مستقر کرده است.

منابع عراقی علت اتخاذ این اقدامات، گزارش های اطلاعاتی درباره احتمال فرار عناصر داعشی از زندانهای قسد یا سوء استفاده آنها از اوضاع برای رخنه به داخل عراق عنوان کردند.

این منابع بیان کردند که تیپ پیاده نظامی رزمی علاوه بر هنگ های مرزبانی با تجهیزاتی نظیر خودروهای زرهی و دستگاه های دید در شب در مرزها مستقر شدند و تابلوهای هشدار جدیدی در منطقه نصب کردند مبنی بر اینکه نیروهای مستقر در منطقه مرزی آتش به اختیار هستند.

درباره استقرار نیروها هم منابع عراقی اعلام کردند که نیروهای جدید در مناطق مقابل باغوز، الزویه، الهری، الهول، تل جابر در دیرالزور و حسکه که در عراق مناطق القائم، حصیبه الغربیه، البعاج و فیشخابور را شامل می شود، مستقر شدند.

یک مسئول نظامی عراقی دیگر در فرماندهی ستاد عملیات الجزیره و البادیه وابسته به وزارت دفاع عراق و مسئول امنیت مرزها با سوریه نیز این اطلاعات را تایید و بیان کرد: واحد مهندسی ارتش، احداث پاسگاه های مرزی جدید و گسترش خندق با سوریه را آغاز کرده است.احتمال نمی رود که مناطق سوریه در مجاورت عراق طی ۵ سال آینده به ثبات برسد. درگیری ها میان قبایل مسلح و قسد ممکن است مجدداً میان دو طرف یا طرف های دیگر تکرار شود لذا دولت عراق دستور تقویت مرزها با خندق و سیم های خاردار و نصب دوربین های نظارتی را صادر کرده است.

این مسئول عراقی اوضاع مناطق تحت کنترل قسد در داخل سوریه را بسیار بحرانی توصیف کرد.

الفرات نیوز گزارش داد: پرونده مرزهای عراق و سوریه که حدود ۶۲۰ کیلومتر است، بارزترین چالش امنیتی عراق به شمار می رود که استان الانبار در غرب عراق که نقطه مقابل آن شهرک البوکمال در سمت سوریه است و نیز استان نینوا که نقطه مقابل ان استان حسکه در سمت سوریه است را در برمی گیرد.

بیش از ۵۰ هزار نظامی عراقی از جمله نیروهای مرزبانی، ارتش، پلیس فدرال و حشد شعبی در طول مرزهای عراق و سوریه مستقر هستند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
    7 2
    ناتو هیچ وقت نمی گزارد که داعش بمیرد/ برای کنترل جمعیت خاورمیانه و حروم شدن وقت و سرمایه کشورهای خاورمیانه بسیار مفید و کارگشاست/ حالا که در افغانستان هم وجود دارند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس