کد خبر 1523749
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶
خبر بد AFC برای ایران در لیگ قهرمانان آسیا

با اعلام AFC دیدارهای نماینده‌های ایران و عربستان در لیگ قهرمانان آسیا در این کشورها برگزار می‌شود.

به گزارش مشرق، کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی اعلام کرد که بازی‌های نماینده‌های ایران و عربستان در کشور خودشان برگزار می‌شود.

با اعلام AFC، ایران میزبان تیم‌های عربستانی شد

کنفدارسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که توافقاتی بین فدراسیون‌های فوتبال ایران و عربستان شکل گرفت و همین عامل سبب شد تا بازی‌ها دیگر در کشور ثالث برگزار نشود و بازی‌های نماینده‌های ایران و عربستان به صورت خانگی و خارج از خانه برگزار شود.

در فصل جاری لیگ قهرمانانان آسیا، تیم فوتبال پرسپولیس با النصر، نساجی با الهلال و سپاهان با الاتحاد بازی خواهد کرد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین در متن بیانیه خود نوشت: طرفداران پرشور از عربستان و ایران تا تمام آسیا می‌تواند نگاهی جدید و جذاب به قسمت جدید فوتبال آسیا و فوتبال باشگاهی آسیا اضافه کند. تیم‌های عربستانی و ایرانی می‌توانند در روحیه رقابتی با هم مبارزه کنند و فضایی جدید بسازند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ایرانی عصبانی AU ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
    0 0
    چه افتخاری!!!. البته این امر دهن یک عده فکو فامیل منطقه ای و خارج تبار را که نمیخواهند سر بر تن هیچ یک باشد را برای مدتی میبندد. حالا باید صبر کنیم بعد از ماه عسل تا ببینیم کدام یک ذوباره چمدانشان را بسته و بخونه پدر مادری باز میگردند.
  • IR ۲۱:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
    0 0
    رونالدو هم میاد . قیمت بلیط را افزایش ندید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس