کد خبر 152303
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۰

سرمربی تیم فوتبال صبای قم دوشنبه شب گذشته به خاطر فشار شوک عصبی به بیمارستان منتقل شد و دو شب در CCU بستری بود.

به گزارش مشرق و به نقل از مهر، یحیی گل‌محمدی دوشنبه شب و در حالی که برنامه "نود" را تماشا می‌کرد در سینه خود درد شدیدی را احساس کرد و به همین دلیل او را به سرعت به بیمارستان آتیه ‌رساندند.

گل محمدی 48 ساعت در CCU بستری بود. به گفته پزشکان سرمربی تیم فوتبال صبای قم دچار شوک عصبی شده بود که این شوک تاثیرش را روی قلب گل‌محمدی گذاشته بود. این در حالی است که چنین اتفاقی در سکوت اتفاق افتاد و سرمربی صبا حتی ترجیح داده بود مسئولان باشگاه را در جریان آن قرار ندهد.

سرمربی صبای قم تا چهارشنبه عصر در بیمارستان بستری بود و پس از انجام تست‌ اکو و آزمایش‌های مختلف، با نظر پزشکان از بیمارستان به منزل رفت.

خوشبختانه گل محمدی مشکل خاصی ندارد و روز گذشته هم در دیدار دوستانه تیم صبای قم با ملوان روی نیمکت تیمش نشسته بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس