کد خبر 151680
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷

مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس براي انتخاب روساي هيات مديره اين باشگاه‌ها از وزير ورزش و جوانان درخواست‌هايي داشتند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، به دنبال ايجاد تغيير و تحول در اعضاي هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس و با توجه به اختلافات و چالش‌هاي جدي كه ميان احمد رسولي‌نژاد رييس سابق هيات مديره استقلال و علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل اين باشگاه به وجود آمد، رويانيان و فتح‌الله‌زاده براي جلوگيري از تنش‌هاي احتمالي از وزير ورزش و جوانان درخواست‌‌هايي داشتند.

محمد رويانيان و علي فتح‌الله‌زاده در ملاقاتي كه با وزير ورزش داشتند سه پيشنهاد به عباسي دادند. اينكه يا خودشان به عنوان رئيس هيات مديره فعاليت كنند يا اين دو باشگاه رئيس هيات مديره نداشته باشند يا اينكه روساي جديد و اعضاي هيات مديره در كارهاي اجرايي دخالتي نداشته باشند و فقط پيشنهادات خود را به مديران عامل ارائه دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس