به گزارش مشرق، دکتر احمدی صدر در این بازدید ضمن نظارت بر چگونگی اجرای الگوی مداخلهای ۹ گام، آخرین وضعیت بخش کارآفرینی مرکز یاورشهر یک را مورد ارزیابی قرار داد.
وی در حاشیه این بازدید، در گفتگویی صمیمانه ابتدا پای صحبتهای برخی مددجویان نشست. مددجویان در جریان این بازدید، ضمن تشکر از رسیدگی های شبانه روزی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی برای رهایی این افراد از دام اعتیاد و بازگشت به جامعه، از ایجاد بخش کارآفرینی مرکز تشکر کردند.
در خلال این گفتگوی صمیمانه یکی از مددجویان در پاسخ به روند درمانی مرکز یاورشهر یک گفت: من پیش از این در دیگر مراکز خارج از مجموعه سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران حضور داشته ام، اما شرایط ارائه خدمات در یاورشهر به نحوی است که امروز که برگه ترخیصم صادر شده، ناراحت هستم و دوست دارم همچنان اینجا بمانم. زیرا شرایط در اینجا به صورتی است که امید به زندگی برای ما بالا رفته و برخورد دلسوزانه و بسیار خوبی با مددجویان می شود.
یکی دیگر از مددجویان نیز ضمن اشاره به نگرانی های معتادان رهایی یافته از دام اعتیاد پس از ترک مراکز یاورشهر زیر مجموعه سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: مشکل اصلی مددجویان بازگشت مجدد به جامعه است. در فضای بیرون از اینجاست که مشکل کار و مسکن داریم و به نظر خود من معتاد که در مسیر بهبودی هستم بیشتر از یک ماه با این شرایط دوام نمی آوریم و امیدوارم با تمهیداتی که سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی تدارک دیده بتوانیم پس از ترک اعتیاد و جدایی از مرکز یاورشهر همچنان مورد توجه و صیانت مدیریت شهری باشیم.
دکتر احمدی صدر در این خصوص توضیح داد: اینجا باید دلتان خوش باشد، کار کنید، ورزش کنید، قرآن بخوانید تا حال دلتان خوب شود. بیرون از اینجا مراکزی را احداث کردیم که کسانی که خانواده ای ندارند در این مراکز اسکان یافته و کارهای تولیدی را که بلد هستند، در این مراکز کارآفرینی کنند و همزمان هم کار کنند، هم زندگی کنند و هم درآمدی داشته باشند و البته این مراکز مثل یاورشهر نیست که درب آنجا بسته باشد و در این مرکز می توانید هر زمان که دوست دارید بروید و برگردید. مدیریت شهری فعلی به دنبال این است که هرگز معتادان رها شده از دام اعتیاد دیگر به مراکز یاورشهر برنگردند و مراحل پاک شدن آنها و بازگشت به آغوش خانواده و جامعه، کامل باشد.
یکی دیگر از مددجویان با قرائت سوره ای از قرآن مجید تاکید کرد که این آیات را با آموزش هایی که در این مرکز یاورشهر داده شده فراگرفته و در این خصوص آموزش های خوبی در این مرکز به مددجویان داده می شود. مددجوی دیگری نیز از برگزاری کلاس های روانشناسی و تاثیری که در وضعیت روحی و روانی آنها دارد تشکر کرد.
دکتر احمدی صدر در پایان خطاب به مددجویان حاضر گفت: خوشحالم که اینجا پیش شما هستم و پای صحبت های شما عزیزان نشستم. نگاه مدیریت شهری به شما همچون نگاه به اعضای یک خانواده است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند همه شما عزیزان را خانواده و اهل و عیال خود میدانیم و برای رهایی از دام اعتیاد و بازگشت به خانواده و جامعه، تمام تلاش خود را انجام میدهیم.