کد خبر 150240
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۰

نوری مالکی گفت: توقف خشونت ها در سوریه ضروری است.

به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، در حاشیه برگزاری نخستین روز نشست سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نوری مالکی نخست‌وزیر عراق در جمع خبرنگاران افزود: عراق پیش از این در زمانی که کوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل بود طرحی را برای حل بحران در این کشور ارائه کرده است و باید این طرح اجرا شود.
مالکی تاکید کرد:توقف خشونت ها در سوریه ضروری است و باید راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز در سوریه با میانجی‌گری کشورهای اسلامی به اجرا در آید.
با بیان اینکه طرح عراق مخالف دخالت خارجی در بحران سوریه است تاکید کرد: هرگونه دخالت خارجی و مسلح کردن طرفین توسط برخی کشورها مردود است.
نخست‌وزیر عراق نسبت به مسلح کردن طرفین درگیری در بحران سوریه هشدار داد و تاکید کرد: بحران نه تنها بر سوریه بلکه به دیگر کشورهای منطقه و همسایه نیز سرایت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس