روغن سرخ کردنی بخش جدایی‌ناپذیر سبد غذایی است و برای استفاده در دماهای بالا تولید می‌شود. برای خرید روغن سرخ کردنی عوامل مختلفی از جمله مزه و فواید سلامتی باید در نظر گرفته شود.

روغن سرخ کردنی بخش جدایی‌ناپذیر سبد غذایی است چراکه شاید کمتر غذایی به اندازه غذاهای سرخ شده، وسوسه‌کننده باشد. فرقی نمی‌کند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، بال مرغ یا قارچ باشد، درهرحال بسیاری از غذاهای مورد علاقه ما در قابلمه‌ای از روغن جوشان باید پخته شوند. پس باید بدانید کدام روغن بهتر است، چون همه روغن‌ها یکسان نیستند. وقتی می‌خواهید برای خرید روغن سرخ کردنی اقدام کنید، باید بدانید کدام روغن‌ها برای سرخ کردن مناسب هستند و کدام‌یک فقط برای تفت دادن یا پخت‌وپز و سالاد! ما در شرکت ورژن، نه‌تنها عنوان نخستین تولیدکننده روغن‌های بکر و فرابکر استاندارد را از آن خود ساخته‌ایم، بلکه همواره در تلاش برای بهبود کیفیت محصولات‌مان هستیم. شما می‌توانید با مراجعه به سایت ما انواع روغن سرخ کردنی ورژن را مشاهده و خریداری کنید.

بهترین روغن های سرخ کردنی: مقایسه طعم و فواید سلامتی هر روغن

روغن سرخ کردنی چیست؟

روغن سرخ کردنی برای استفاده در دماهای بالا تولید می‌شود و نقطه دود بالایی دارد. انتخاب این نوع روغن بستگی به هزینه، پایداری یا ماندگاری، طعم و مشخصات تغذیه‌ای آن دارد. در میان روغن‌های گیاهی، آفتابگردان، پالم و کلزا از محبوب‌ترین منابع هستند. روغن بادام‌زمینی اگرچه گران‌تر است، اما اغلب با روغن‌های دیگر ترکیب می‌شود تا طعم دلپذیرتری ایجاد کند. این روغن‌ها معمولا تا حدی هیدروژنه می‌شوند تا ثبات بهتری پیدا کنند و در حین سرخ شدن مواد غذایی تغییر طعم ندهند؛ اما متأسفانه فرآیند هیدروژناسیون مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب ترانس تولید می‌کند. در سال‌های اخیر استفاده از روغن پالم به‌دلیل این‌که فاقد اسیدهای چرب ترانس است، رواج بیشتری یافته است. ماندگاری روغن‌ها به ترکیب روغن، استفاده از آنتی اکسیدان‌ها و روش‌های تولید آن بستگی دارد. جذب روغن در غذا به میزان رطوبت محصول و درجه ژلاتینه شدن نشاسته، دما، زمان ماندگاری و نوع روغن بستگی دارد.

انواع روغن سرخ کردنی

اگرچه در سوپرمارکت‌ها می‌توانید برای خرید روغن سرخ کردنی در انواع مختلف از روغن کانولا گرفته تا سایر روغن‌های خوش طعم، مانند روغن زیتون فرابکر اقدام کنید اما این همه ماجرا نیست و باید به کیفیت روغن نیز توجه داشته‌باشید. ما در ورژن روغن‌های خاصی مانند روغن کنجد، زیتون، هسته انگور، آفتابگردان و روغن‌های خاص دیگر را با بالاترین کیفیت و با روش پرس سرد تولید می‌کنیم. برای خرید روغن سرخ کردنی از ورژن کافی است به سایت مراجعه کنید و سفارش دهید. اما وقتی صحبت از سرخ شدن غذا با روغن می شود، 2 عامل مهم وجود دارد که باید در نظر داشته‌باشید: طعم و نقطه دود.

  • روغن زیتون بکر: از زیتون خالص و فشرده سرد تهیه می‌شود و طعم میوه‌ای و کمی تلخ دارد.
  • روغن زیتون فرابکر: از اولین فشار سرد زیتون تهیه می‌شود و طعم تندتری نسبت به روغن زیتون بکر دارد.
  • روغن‌های سرخ‌کردنی: معمولا ترکیبی از روغن‌های مختلف مانند آفتابگردان، کانولا و روغن نخل هستند و با مواد شیمیایی و یا حرارت تصفیه می‌شوند تا نقطه دود و پایداری آن‌ها افزایش یابد و برای روش‌های پخت با حرارت بالا ایده‌آل باشند.
  • روغن آووکادو: طعم ملایم و آجیلی و نقطه دود بالایی دارد که آن را برای پخت و پز در دمای بالا گزینه مناسبی می‌کند.
  • روغن نارگیل: طعمی شیرین و آجیلی دارد و اغلب در آشپزی‌های آسیایی و هندی استفاده می‌شود.
  • روغن بادام‌زمینی: دارای طعم ملایم، آجیلی و نقطه دود بالایی است که آن را به گزینه‌ای محبوب تبدیل می‌کند.
  • روغن ذرت: این روغن نیز نوعی روغن گیاهی است و نقطه دود آن مانند اکثر روغن‌های گیاهی دیگر بالا (حدود 450 درجه) است.
  • روغن زیتون: برای اکثر کارهای پخت و پز مناسب است اما نقطه دود کمتری نسبت به برخی از روغن‌های دیگر (حدود 375 درجه) دارد، بنابراین برای تفت دادن سبزیجات یا برش‌های نازک گوشت در تابه مناسب‌تر است.
  • روغن کانولا: یک روغن پخت‌وپز فوق‌العاده همه‌کاره با طعم خنثی است که برای انواع مختلف روش‌های سرخ کردن عالی است.
  • روغن نباتی جامد: این روغن نقطه دود بالایی دارد (حدود 400 درجه تا 450 درجه)، به این معنی که می‌تواند قبل از شروع سوختن، دمای بالایی را تحمل کند. علاوه‌براین، عطر و طعم بسیار خنثی دارد که طعم غذا را دچار تغییر نمی‌کند.

بهترین روغن های سرخ کردنی: مقایسه طعم و فواید سلامتی هر روغن

مزایا و معایب روغن مخصوص سرخ کردنی

این روغن‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. روغن نارگیل نقطه دود بالا و طعم نارگیلی و نسبتا شیرین مشخصی دارد که آن را به گزینه‌ای محبوب برای سرخ کردن غذاهای آسیای شرقی مانند میگو و سبزیجات تبدیل می‌کند. همچنین دارای تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCTs) است که نوعی چربی است که می‌تواند به سرعت توسط بدن به انرژی تبدیل شود اما کلسترول آن بالا است.

روغن بادام زمینی و روغن نارگیل طعم‌های متمایزی دارند که می‌تواند به غذاهای شما عمق و پیچیدگی بدهد. درحالی‌که روغن کانولا مواد مغذی کمتر اما طعم خنثی دارد که بر سایر مواد غلبه نمی‌کند. روغن زیتون هم طعم مشخص با فواید زیاد دارد اما روغن آفتابگردان طعم ملایمی دارد که تاثیری روی غذا نمی‌گذارد.

بهترین روغن های سرخ کردنی: مقایسه طعم و فواید سلامتی هر روغن

مقایسه روغن‌های سرخ کردنی از نظر طعم و سلامتی

وقتی صحبت از خرید روغن سرخ کردنی به میان می‌آید، عوامل مختلفی از جمله مزه و فواید سلامتی باید در نظر گرفته شود. مقایسه محبوب‌ترین انواع روغن مخصوص سرخ کردن نشان می‌دهد که:

  • روغن نباتی یک روغن با طعم خنثی است که از ترکیب روغن‌های گیاهی مختلف مانند روغن آفتابگردان، ذرت و کانولا تهیه می‌شود. این روغن اندازه روغن‌های دیگر سالم نیست چون سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است که می‌تواند به ایجاد التهاب در بدن کمک کند.
  • روغن بادام زمینی سرشار از چربی‌های تک غیراشباع است که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی کمک کند.
  • روغن کانولا دارای چربی اشباع کم، طعم خنثی و نقطه دود بالایی است که آن را به یک انتخاب سالم برای سرخ کردن تبدیل می‌کند.
  • روغن آفتابگردان طعم ملایم و نقطه دود بالایی دارد. همچنین سرشار از ویتامین E است که می‌تواند به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند.
  • روغن زیتون به‌دلیل نقطه دود کم معمولا برای سرخ کردن استفاده نمی‌شود اما می‌توان از آن برای سرخ کردن سریع یا تفت دادن استفاده کرد. طعم مشخصی دارد و سرشار از چربی‌های تک غیراشباع است که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی کمک کند.

روغن کانولا، روغن بادام زمینی و روغن زیتون همگی سرشار از چربی های تک غیراشباع هستند که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. روغن نارگیل چربی اشباع‌شده بالایی دارد که در صورت مصرف بیش از حد می‌تواند سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. روغن نباتی هم سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است که در صورت مصرف بیش از حد می تواند به ایجاد التهاب در بدن کمک کند. به‌طورکلی، بهترین روغن به ترجیحات، سلیقه شخصی و اهداف سلامتی شما بستگی دارد اما مهم این است که روغن باکیفیتی را انتخاب کنید که حداقل فرآوری را تحمل کرده باشد.

خرید اینترنتی روغن سرخ‌کردنی

بهترین فروشگاه آنلاین برای خرید روغن سرخ کردنی باید طیف گسترده‌ای از روغن‌های باکیفیت را برای انتخاب ارائه دهد که فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده باشند. همچنین، باید اطلاعات واضح و دقیقی در مورد هر روغن از جمله منبع، روش فرآوری و اطلاعات تغذیه‌ای ارائه کند و قیمت مناسبی روی محصولات خود بگذارد. ما در شرکت کشت و صنعت آبکار گلستان با نام تجاری ورژن، بهترین و باکیفیت‌ترین روغن‌ها را در انواع بکر، فرابکر و مناسب سرخ کردن با قیمت منصفانه به مشتریان‌مان عرضه می‌کنیم. سلامت و رفاه شما اولویت ما است.


این محتوا تبلیغاتی است

برچسب‌ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس