به گزارش مشرق به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن، با صدور بیانیهای مهم جزئیات چندین عملیات نظامی ویژه در عمق خاک عربستان سعودی و عملیاتهای دیگر را اعلام کرد که متن آن به این شرح است:
نیروهای مسلح یمن،چهار عملیات منحصر به فرد را با تعدادی موشک بالستیک، بالدار و پهپاد طی ۲۴ ساعت گذشته در واکنش و پاسخ به تجاوزات دشمن(سعودی) انجام دادند.
در اولین عملیات، فرودگاه ملک خالد ریاض طی سه مرحله از دو شب پیش هدف قرار گرفت که منجر به توقف کامل پروازها و بسته شدن کامل آن شد.
طی عملیات دوم، ایستگاه گازی شقدم وابسته به شرکت آرامکو در منطقه الشرقیه هدف قرار گرفت و منجر به آتش سوزی گسترده در آن شد.
طی عملیات سوم، کارگاه نفتی تنجایب در منطقه الشرقیه هدف قرار گرفت و منجر به آتش سوزی گسترده در آن شد.
در عملیات چهارم، فرودگاه ملک فهد در شهر الدمام هدف قرار گرفت، اصابت دقیق بود و منجر به توقف کامل پروازها در آن شد.
همچنین در حملات دقیق نیروهای مسلح یمن به تحرکات مزدوران سعودی در منطقه رأس العاره و السقیا با استفاده از ۶ موشک بالستیک، دهها نفر از نیروهای دشمن کشته و زخمی شدند.



