کد خبر 148796
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۹

معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به پذيرش 10 هزار و 170 داوطلب در آزمون دكتري از اعلام نتايج آزمون تا بيستم شهريور ماه خبر داد.

به گزارش مشرق، دكتر سيد جلال‌ طباطبايي در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه ظرفيت پذيرش 10 هزار و 170 داوطلب بر اساس اعلام دانشگاه‌ها و تائيد دفتر شوراي گسترش وزارت علوم در دفترچه عنوان شده است، اظهار كرد: البته ظرفيت پذيرش دانشجويان استعداد درخشان نيز به اين ميزان اضافه مي‌شود.

وي با اشاره به ظرفيت پذيرش دانشجو به تفكيك دوره‌هاي مختلف در آزمون دكتري، گفت: در اين دوره از آزمون در دوره روزانه، 8 هزار و 215 داوطلب، شبانه، يك هزار و 14 داوطلب، پيام‌نور، 215 داوطلب، غيرانتفاعي، 520 داوطلب و بين‌المللي، 206 داوطلب پذيرفته مي‌شوند.

معاون سازمان سنجش در خصوص ظرفيت پذيرش دانشجو به تفكيك گروه‌هاي آزمايشي مختلف، تصريح كرد: در گروه آزمايشي علوم انساني، دو هزار و 529 داوطلب، علوم پايه، دو هزار و 547 داوطلب، فني مهندسي، دو هزار و 736 داوطلب، كشاورزي، يك هزار و 151 داوطلب و هنر، 141 داوطلب پذيرفته مي‌شوند.

طباطبايي افزود: همچنين در گروه آزمايشي علوم پزشكي 83 داوطلب، دامپزشكي 241 داوطلب، زبان 529 داوطلب و تربيت‌بدني 150 داوطلب پذيرفته خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس