سردار رحیمی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور از تشکیل 413 پرونده فرار مالیاتی، اختلاس و پولشویی خبر داد و گفت: بیش از 250 صفحه مجرمانه که در زمینه اخلال در بازار کالا و ارز اقدامات مجرمانه‌ای رقم می زدند، شناسایی شدند.

به گزارش مشرق، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور در تشریح عملکرد ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اولین ماه سال جاری اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی شامل پلیس گمرک، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی و همچنین معاونت های مختلفی است که در حوزه مقابله و مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی در فضای حقیقی و مجازی فعالیت می کنند.

سردار رحیمی با تاکید بر اینکه ارزش پرونده‌های مکشوفه در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل ۵۹ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: ارزش پرونده‌های مکشوفه پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی بیش از دو هزار و ۴۶۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با اشاره به اینکه شناسایی شبکه دلالان ارزی، سوء استفاده کنندگان از فرایند عرضه و فروش خودرو در بورس کالا در دستور کار این پلیس قرار دارد از کشف پرونده اخلال در نظام اقتصادی به ارزش۱۸۹ میلیارد تومان، کشف زمین خواری ۸۰ میلیارد تومانی، کشف احتکار ورق های استیل ۲۰۰ تنی به ارزش تقریبی ۴۴ میلیارد تومان، کشف پرونده اخلال در نظام اقتصادی ۴۳ میلیارد تومانی، کشف احتکار کاغذ ۴۱ میلیارد تومانی،کشف پرونده اخلال در نظام اقتصادی ۲۸ میلیارد تومانی،کشف فرار مالیاتی ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی، کشف احتکار انواع لوازم خانگی ۲۳ میلیارد تومانی،کشف پرونده فرار مالیاتی ۴۸۴میلیارد تومانی،کشف جرائم بازار بورس و سرمایه ارزی ۱۴ هزار میلیارد تومانی،کشف پرونده پولشویی ۱۳۰ میلیارد تومانی،کشف پرونده تسهیلات غیرمجاز بانکی ۶۸۰ میلیارد تومانی خبر داد.

سردار رحیمی افزود: در حوزه های مقابله با فرار مالیاتی، احتکار، پولشویی، زمین خواری، اختلاس، رباخواری، رشا و ارتشا، اخلال در نظام اقتصادی و... در فروردین ماه سال جاری ۴۱۳ پرونده تشکیل و متهمان آن تحویل مراجع قضایی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور در تشریح اقدامات پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه شاهد رشد ۵۹ درصدی ارزش کل پرونده‌های کشف شده توسط این پلیس در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل هستیم بیان داشت: کشف فرآورده‌های نفتی ترانزیتی و صادراتی ۱۲۰ میلیارد تومانی، شناسایی و انهدام شبکه سازمان یافته قاچاق فرآورده‌های نفتی ۵۴۰میلیارد تومانی از جمله نمونه‌هایی از پرونده‌های پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد پلیس گمرک اعلام کرد: در زمینه کنترل و بررسی محموله‌های گمرکی در فروردین ماه سال جاری بیش از ده هزار محموله گمرکی توسط پلیس گمرک پلیس امنیت اقتصادی بررسی شد.

وی با اشاره به اینکه در غالب شاخص‌های پلیس گمرک در فروردین ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد هستیم، گفت: تعداد ۱۲۲ دستگاه خودرو حامل بار قاچاق در فروردین ماه امسال توسط پلیس گمرک توقیف شده است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا خاطرنشان کرد: کشف محموله قاچاق روغن زیتون ۱۱۱ تنی به ارزش ۳۳ میلیارد تومان ،کشف محموله سوخت قاچاق سه میلیون لیتری هیدروکربن سنگین به ارزش ۶۰میلیارد تومان، توقیف ۲۷ هزار تن گندم وارداتی بدون تایید بهداشتی به ارزش ۵۴۰ میلیارد تومان تنها بخشی از اقدامات پلیس گمرک است.

وی در تشریح اقدامات معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال اظهار داشت: کارشناسان معاونت فنی و سایبری این پلیس با رصد صفحات مجرمانه و شبکه های مجازی بیش از ۲۵۰ صفحه مجرمانه را که در زمینه اخلال در بازار کالا و ارز اقدامات مجرمانه‌ای رقم می زدند شناسایی کرده و با گردانندگان این صفحات برخورد لازم بعمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس