به گزارش مشرق، داريوش ارجمند، بازيگر سينما و تلويزيون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: صنعت فرهنگ يك صنعت حيرت آوري است در حقيقت صنعت فرهنگ با آن صنعتي كه از تكنولوژي ميآيد بسيار متفاوت است.
وي تصريح كرد: صنعت فرهنگ در روح و جان مردم است و اين درحالي است كه تكنولوژي براي رفاه مردم است. تفاوت ويژه و عمده صنعت فرهنگ در اين است كه در فرهنگ هنرمندان براي تكليف روح تلاش مي كنند و اين بسيار اهميت دارد.
وي در ادامه گفت: در هنر ميتوانيم آثار كم نظيري را از هنرمندان مشاهده كنيم در حقيت آثار هنري طرح هاي جاودانهاي است كه شبيه آن ها تكرار نمي شود.
پيتزاپزي هم هنر است
ارجمند در ادامه گفت: هنر كلمه اي بسيار مظلوم است متاسفانه از عنوان هنر در همه چيز استفاده مي شود مثلا به پيتزاپزي هم هنر ميگويند و اين درحالي است كه هنر بايد اوج بيشتري داشته باشد.
وي گفت: فروش آثار هنري در قالب نمايشگاه هاي بزرگ هنري يا همان اكسپوها بسيار اهميت دارد چرا كه به نوعي باعث حمايت از هنرمندان تجسمي كشورمان مي شود.
ارجمند تصريح كرد: نكته بسيار مهم اين است كه اثر هنري خريده شود اما اينكه به كجا برود به ديوار اداره ها، سازمان ها، و يا ديوار خانه ها مهم نيست مهم انتقال آثار هنري به جاهاي مختلف است.
وي گفت: اين اكسپوها باعث مي شود هنرمندان تجسمي خوشحال مي شوند و هنرهاي تجسمي به اين ترتيب رونق مي يابد.
ارجمند گفت: فروش آثار هنري در داخل كشور بازگشت سرمايه است بنابراين اهميت بسزايي دارد.