کد خبر 144036
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۰

گابريل به دليل يك اختلال ژنتيكي بدن كف دو پا متولد شده اما به رغم اين نقص علاقه شديدي به فوتبال داشته و به كمك اراده مي تواند به زيبايي فوتبال بازي كند.

به گزارش مشرق، جام جم آنلاين به نقل از سايت اف سي بارسلونا نوشت؛ گابريل پسر 11 ساله برزيلي در يك خانواده فقير در شهر ريودوژانيرو برزيل متولد شده و به طور مادزادي فاقد كف پا است به طوري كه  گويي روي دو تيرك راه مي رود.

اما روياي اين پسر معلول بازي فوتبال است .مدرسه آموزش فوتبال بارسلونا در ريو دوژانيرو پس از مشاهده بازي خوب اين كودك و علاقه اش به فوتبال او را در اين مدرسه پذيرفت.ژاوي مارسه مدير مدرسه بارسلونا مي گويد: فوتبال عشق گابريل است ، تنها كاري كه ما كرديم اين بود كه گذاشتيم او فوتبال بازي كند.

در مدرسه فوتبال بارسلونا در ريودوژانيرو 90 كودك آموزش فوتبال مي بينند اما حضور احساسي گابريل در اين مدرسه فضاي خاصي را به آن بخشيده است. دكو بازيكن مشهور پرتغالي از ابتكار بارسلونا استقبال كرده و هم بازيان گابريل نيز از حضور او در مدرسه فوتبال شادمان هستند.

ژاوي مارسه مي افزايد: گابريل مانند ساير دوستانش از تمرين تكنيكي مدرسه ، انجام بازي هاي تمريني و كار با توپ بهره مند شده است. براي ما كار با توپ بسيار مهم است و گابريل به خوبي  قادر  به اين كار است.

پسر 11 ساله در يك فيلم ويدئويي به زبان پرتغالي از آرزو هايش ، علاقه اش به فوتبال و اينكه دوست دارد روزي مانند ليونل مسي در بارسلونا بازي كند سخن مي گويد. او در بازي هاي تمريني دريبل زده ، شوت مي كند و گل مي زند. با همان پاهايي كه مانند دو تيرك هستند. اراده و عشقش براي فوتبال بر معلوليتش پيروز شده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس