به گزارش مشرق، به گفته این سخنگو این دو ماهواره قرار بود بوسیله فناوری بریز- ام موشک ماهواره بر پروتون-ام صبح روز سه شنبه در مدار زمین قرار گیرند اما به علت نقص فنی این عملیات با شکست روبرو شد. بریز- ام قرار بود دو ماهواره را در مدار زمین قرار دهد اما این دو ماهواره و نیز دستگاه بریز- ام در مدت زمان تعیین شدن در مدار زمین قرار نگرفتند.
با این حال اطلاعات اولیه نشان می دهد هیچ مشکلی در روشن شدن موتور بریز ام که در واقع مرحله نهایی موشک پروتون ام است و برای قرار دادن ماهواره در مدار زمین مورد استفاده قرار می گیرد مشاهده نشده است و موتور آن به موقع روشن شده است.
به گزارش ایتارتاس، آلکسی کوژنتسوف سخنگوی آژانس فضایی روسیه گفت: موشک پروتون ام ساعت بیست و سی و یک دقیقه روز دوشنبه به وقت گرینویچ به فضا پرتاب شد. بریز ام ساعت بیست و سه و چهل و یک دقیقه از راکت پروتن ام جدا شد و قرار بود که ماهواره ها ساعت هشت و سی دقیقه و نه پانزده دقیقه در مدار زمین قرار گیرد که این اتفاق روی نداد.
- سامانه پایش شبکه های اجتماعی
- بلیط هواپیما
- عطاری آنلاین
- قیمت امروز آهن
- سیگنال ارز دیجیتال
- آپ آهنگ
- موزیک شاه
- دانلود آهنگ جدید
- سایت تاریخ ایران
- رزرو هتل های استانبول
- رزرو هتل استانبول
- قیمت هبلکس
- دانلود مداحی و نوحه
- خرید زعفران
- تخفیف یلدا
- اخبار میلیگلد
- وکیل کرج
- رزرو هتل
- کولر ایرومکس
- خرید هاست
- مزایده خودرو