.

هنوز چند روزی از ادعاهای جدید آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه «برجام در دستورکار ما نیست»، نگذشته که وزیر خارجه کشورمان از شتاب واشنگتن برای توافق با ایران خبر داد.

به گزارش مشرق، آمریکایی‌ها پس ‌از آنکه دیدند از دمیدن در آتش اغتشاشات و توسل به عملیات روانی و تبلیغی و اعمال تحریم‌های متعدد و سریالی علیه تهران، آبی گرم نشده و نمی‌توانند از جمهوری اسلامی ایران امتیازی بگیرند با ژست دیپلماسی به التماس برای مذاکره روی آورده‌اند.

هنوز چند روزی از ادعاهای جدید آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه «برجام در دستورکار ما نیست»، نگذشته که وزیر خارجه کشورمان امروز شنبه از شتاب واشنگتن برای توافق با ایران خبر داد.

رویکرد متناقض آمریکایی‌ها به حدی آشکار و علنی شده که اظهارات آنان در قبال مذاکرات هسته‌ای را بیش ‌از پیش، پیش‌پاافتاده و غیرقابل اطمینان ساخته است.

مقامات آمریکایی تا چند روز پیش به بهانه‌های حقوق بشری و حمایت از اغتشاشگران و همچنین به بهانه ادعاهای جعلی پهپادی علیه ایران صریحاً اعلام کردند مذاکرات احیای برجام در دستورکار آنها نیست و واشنگتن به توافق فکر نمی‌کند ولی حالا پیغام می‌دهند که حاضرند هرچه زودتر به نقطه توافق برسند!

«رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران هفته گذشته با تأکید بر اینکه سیاست ما دفاع و حمایت از حقوق بنیادین مردم ایران است و تعیین نوع حکومت در ایران به تصمیم خود ایرانی‌ها بستگی دارد! به‌صراحت گفت که احیای برنامه جامع اقدام مشترک و مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین، حتی در دستورکار واشنگتن هم نیست.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ۲۰ مهرماه در کنفرانس خبری هفتگی خود در رابطه با مذاکرات هسته‌ای با ایران با تأکید بر اینکه «در حال حاضر مشخص است که حصول توافق قریب‌الوقوع نیست» به ناآرامی‌های اخیر در برخی شهرهای ایران اشاره کرد و گفت: «ما در حال حاضر همانند باقی جهان تمرکزمان را بر روی شجاعت مردم ایران گذاشته‌ایم و نه بر روی مذاکرات در یک کشور دیگر.»

«کارین ژان پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید هم ۲۷ مهرماه در نشست هفتگی خود درباره مذاکرات احیای برجام اعلام کرد که برای آمریکا درهای دیپلماسی همیشه باز باقی می‌ماند، اما با توجه به شرایط کنونی، «ما شاهد توافقی به این زودی نیستیم».

«جان کربی» هماهنگ‌کننده روابط راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا هم روز پنج‌شنبه ۲۸ مهرماه گفت: «آمریکا اساساً در حال حاضر تلاش برای مذاکره با ایران را به‌دلیل ارسال پهپاد به روسیه کنار نهاده است. ما هم‌اکنون روی دیپلماسی تمرکز نداریم.»

در همین راستا «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز روز جمعه ۲۹ مهرماه با تأکید بر اینکه «واشنگتن راهکار دیپلماتیک را بهترین راه در قبال ایران می‌داند» گفت: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران قریب‌الوقوع نیست.

او مدعی شد که آمریکا به اتخاذ تمام اقدامات ضروری برای مقابله با فعالیت‌های ایران در منطقه ادامه خواهد داد.

براساس همین مواضع رسمی آمریکایی‌ها بود که سخنگوی وزارت خارجه روسیه هم گفت «آمریکا علاقه خود را به گفت‌وگوهای احیای برجام از دست داده و قصد دارد بر حمایت از فعالیت‌های ضد دولتی در ایران تمرکز کند.»

حالا پس از گذشت چند روز از اظهارات رسمی مقامات آمریکایی و گمانه‌زنی‌های کارشناسان و ناظران بین‌المللی درخصوص خروج برجام از دستورکار واشنگتن، وزیر خارجه ایران از پیام سه روز پیش آمریکایی‌ها خبر داده است.

نکته قابل‌تأمل آنکه رویکرد متناقض آمریکایی‌ها درخصوص مذاکرات برجام گرچه تازگی ندارد اما حاکی از عمق ضعف و شکنندگی آمریکا در حوزه‌های داخلی و خارجی و از سوی دیگر اعتراف به شکست پروژه ایجاد آشوب در ایران است.

آن‌ها پس‌ازآنکه دیدند از دمیدن در آتش اغتشاشات و توسل به عملیات روانی و تبلیغی و اعمال تحریم‌های متعدد و سریالی علیه تهران، آبی گرم نشده و نمی‌توانند از جمهوری اسلامی ایران امتیازی بگیرند با ژست دیپلماسی به التماس برای مذاکره روی آورده‌اند.

پیام سه روز پیش آمریکایی‌ها

حسین امیرعبداللهیان که امروز شنبه در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: سه روز پیش پیامی از طرف آمریکا دریافت کردیم. آمریکایی‌ها در تبادل پیام‌هایشان حتی تعجیل دارند بر این که هرچه زودتر به نقطه توافق برسیم.

وی ادامه داد: ما به‌صراحت اعلام کردیم که بایستی موارد اتهامی که آژانس (بین‌المللی انرژی اتمی) متوجه جمهوری اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای مطرح کرده است، حل‌وفصل بشود. ما حاضر به این نیستیم که توافقی را انجام بدهیم و بعد مثل استخوانی که لای زخم مانده است دائماً آژانس بخواهد از مسیر سیاسی فشارهایی را متوجه جمهوری اسلامی ایران بنماید.

آمریکایی‌ها نه‌تنها توافق اولویتشان است بلکه شتاب هم دارند

امیرعبداللهیان افزود: لذا آمریکایی‌ها ضمن اینکه تبادل پیام‌هایشان با ما ادامه دارد اما تلاش می‌کنند که بر مسائلی که در روزهای گذشته در داخل ایران جریان داشت، بدمند.

وی تصریح کرد: فکر می‌کنم آنها به‌دنبال این هستند که اعمال فشار سیاسی و روانی بکنند و بخواهند در مذاکرات امتیاز بگیرند.

وی ادامه داد: ما هیچ مذاکره‌ای با هیچ امتیازی به طرف آمریکایی نخواهیم داد. در چارچوب منطق و چارچوب توافقی که خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران رعایت بشود حرکت می‌کنیم، اما درعین‌حال هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نخواهیم کرد.

وزیر امور خارجه ایران گفت: ارزیابی ما از پیام‌های طرف آمریکایی حتی در روزهای اخیر این است که آمریکایی‌ها نه‌تنها (توافق) اولویت‌شان است بلکه شتاب هم دارند.

تاریخ ‌مصرف رفتار پارادوکسیکال در عرصه دیپلماسی به سر آمده

امیرعبداللهیان به رفتار متناقض آمریکایی‌ها در مذاکرات رفع تحریم‌ها نیز اشاره کرد و گفت: تعجب نمی‌کنم آمریکایی‌ها به‌گونه‌ای حرف می‌زنند و به‌گونه‌ای دیگر عمل می‌کنند. البته در برخی موضوعات در مذاکرات آمریکایی‌ها به ما گفته‌اند که اگر روی این موضوع توافق کردیم به‌دلیل مشکلات داخلی نمی‌توانیم آن موضوع را تأیید کنیم. ما در حوزه‌هایی اتفاق‌نظر داریم و مشکلات داخلی طرف آمریکایی را درک می‌کنیم، اما اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها ازیک‌طرف بخواهند با برخی اظهارنظرات به اغتشاش و آشوب در ایران دامن بزنند و با برخی پیام‌های رسمی که به ما منتقل می‌کنند، عجله و شتاب خودشان و آمادگی خود برای رسیدن به توافق را اعلام کنند.

وزیر خارجه خطاب به آمریکایی‌ها افزود: طرف آمریکایی بداند تاریخ‌مصرف رفتار دوگانه و پارادوکسیکال در عرصه دیپلماسی به سر آمده است. امروز افکار عمومی نیازمند اطلاع‌رسانی دقیق است که یک مقام آمریکایی به وزارت خارجه و دولت من و همکاران من که در حال مذاکره هستند بگویند چرا تعلل در مذاکرات در وین ایجادشده و شتاب داشته باشند اما در فیگور رسانه‌ای و تبلیغاتی بگویند اولویت اول ما این مسئله نیست. البته این مسئله ما را جدی‌تر می‌کند که در رعایت خطوط قرمزمان برای بار دوم از یک روزنه گزیده نشویم.

اصلاح‌طلبان رادیکال جلوتر از آمریکایی‌ها!

طنز تلخ ماجرا آنجاست که برخی مدعیان اصلاحات هم در روزهای اخیر ضمن تداوم حمایت‌ها از اراذل اجاره‌ای و جاده‌صاف‌کنی برای ادعاهای پهپادی غرب به برجسته‌سازی گزاره‌هایی مانند اینکه «برجام در کماست»، «برجام از دسترس خارج شد» و... پرداختند تا از آن خروجی لزوم تسلیم و سازش بگیرند.

طیف تندروی اصلاحات با مهندسی ترس در افکار عمومی و اعتبارزدایی از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، درصدد آن برآمدند در ادبیات و مواضع خود بازهم ضرورت کوتاه آمدن نظام در برابر غرب را به افکار عمومی القا کنند.

همین چند روز پیش یکی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب گفته بود: «مواضع مسئولان کشورمان و همچنین مقام‌های آمریکایی نیز گواهی عینی بر این موضوع است که روابط دو طرف به‌هیچ‌عنوان وضعیت خوبی ندارد. مایلم به این نکته نیز اشاره کنم که گرایش ایران به سمت شرق هم در نوع خود می‌تواند حامل خطراتی برای کشورمان باشد. به‌طور خاص همراهی ایران با روسیه در قالب جنگ اوکراین و دستِ ضعیف‌تر روس‌ها در این جنگ، هم در شرایط کنونی که هنوز جنگ اوکراین برقرار است و هم پس‌ازآن می‌تواند تبعات ناخوشایندی را برای کشورمان به همراه داشته باشد.»

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: «از این منظر، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها هزینه‌های خاص و گسترده‌ای را بر ایران تحمیل خواهند کرد. آنها نه ‌فقط از روسیه (به‌دلیل جنگ اوکراین)، بلکه از ایران نیز انتقام می‌گیرند... با این‌ همه، فضا در شرایط کنونی به‌ویژه از حیث داخلی در آمریکا و اروپا به نحوی است که به نظرم بیش از آنکه بتوان از امکان تعامل میان ایران و آمریکا در آینده نزدیک صحبت کرد، باید از تشدید شانس‌های اوج‌گیری تقابل میان دو طرف سخن گفت. در این میان، مواضع سخت و غیرقابل منعطف ایران و آمریکا در مورد معادله اتمی ایران نیز حاکی از این است که نَه تهران و نَه واشنگتن، تغییر سیاست‌های خود را دنبال نمی‌کنند و درست به همین دلیل باید انتظار تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا را در ادامه راه داشت.»

روزنامه زنجیره‌ای ابتکار هم دیروز در سرمقاله خود به قلم فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت «سرِ بحران از کف خیابان به عریان‌ترین شکل بیرون زد و لذا دیگر قابل ‌انکار نیست. به همین سبب همه از بحران سخن می‌گویند. کسی نیست که موقعیت را عادی و غیربحرانی توصیف کند. همه از نارضایتی فراگیر حرف می‌زنند اما در مقدار بحران و عمق نارضایتی‌ها اختلاف‌نظر وجود دارد.... از نظر نگارنده حجم عمیق بحران کنونی فراتر از همه بحران‌های پس از انقلاب است. هرچند به علت فقدان افق برای معترضین و البته قاعده اجتماعی هواداران نظام امید به سقوط و براندازی سرابی بیش نیست اما مهار بحران با رویه‌های کنونی نیز ممکن نیست. یعنی جمهوری اسلامی با این رویه، یک نظام بحرانی باقی می‌ماند.»

نکته‌ای که نباید از آن غافل شد این است که خود غرب به این تحلیل رسیده که نمی‌توان ایران را به جامعه‌ای بحرانی و آشوب‌زده تبدیل کرد. نه‌تنها اعتراف رسانه‌های غربی بلکه تحریم‌های اخیر آمریکا و اروپا علیه مقامات و رسانه‌های انقلابی در ایران گواه روشنی بر این ادعاست اما با این ‌حال طیف تندرویی از اصلاح‌طلبان که گاهی جلوتر از آمریکایی‌ها هم عمل می‌کنند همچنان در تلاشند وضعیت کنونی ایران را بحرانی جلوه دهند. این موضوعی است که بایستی در ترازوی نقد افکار عمومی و کارشناسان و تحلیلگران سیاسی و اجتماعی قرار گیرد.

منبع: کیهان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 52
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 11
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۳۰
    10 2
    تحریمهایش راطبق نظارت اژانس اتمی که عضوهستیم بردارد
    • IR ۰۹:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      10 3
      اسب تروآ ی آمریکا ــ اینترنت اسب تروآ ی آمریکا است . آمریکا ؛ به جز اینترنت ؛ همه چیز را برای ملت ایران تحریم می کند ؛ چرا ؟؟؟؟؟ زیرا : ادوارد اسنودن: آمریکا از اینترنت جهانی برای جاسوسی استفاده می کند. . پس اینترنت آمریکایی را ببندید و اینترنت ملی راه اندازی کنید. و گر نه ؛ از این به بعد هم ؛ آش همین است و کاسه همین .
  • IR ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۳۰
    11 32
    این امیر عبد الهیان را یه دکتر روانشناس نشون بدید
  • IR ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    4 4
    خخخخخخخ بعد آشوب ها
    • IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      2 0
      چطور میری تو اینستاگرام به ماهم یاد بده.
  • IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    6 2
    سؤال مهم از غرب باوران سکولار پسند که دین را از سیاست جدا میدانند!! آیا میدانستید کشور جعلی اسرائیل توسط سیاست مداران سکولار سرمایه داری به بهانه جمع شدن دین‌داران یهودی «یهودیان» از سراسر جهان با نژادهای مختلف آفریقایی و استرالیایی و اروپایی و آمریکایی شکل گرفت؟
    • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      براساس موازین دینی تشکیل نشده صهیونیست
  • ابراهیم IR ۰۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 2
    بر هر ایرانی توجه به تحلیلهای اقای چگینی فریضه است. بقول شاهنامه فردوسی اگر سریه سر تن به کشتن دهیم دریغ است کشور به دشمن دهیم
  • پژمان احمدی IR ۰۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    11 5
    عجیبه واقعا . آمریکا ۱۳ ساله داره التماس میکنه ولی نمیدونیم چرا توافق نمیشه ؟
    • IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      3 0
      حلال اولسون
    • IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      2 0
      بستگی داره مکی طرف حسابش باشه. اگر جواد ظریف و روحانی باشن که نیازی به التماس هم نیست نزده میرقصن و امتیاز میدن مفت و مجانی ولی این دولت نه آمریکا حالا حالا ها باید تو خماری امتیاز بمونه. حلال اولسون
    • نشاط IR ۰۲:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۳
      0 4
      چون توافق رو به روش و مدل خودش می خواد نه به نفع من و حضرتعالی بعنوان ملت ایران
  • IR ۰۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    3 1
    کدام دشمن داخلی وخارجی ازبتن کردن پیشرفتهای ایران بدش میاد!؟
  • US ۰۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 2
    بله باید چماق از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گرفته شود ،بعد از انتخابات کنگره آمریکا ممکن است باز دبه کنند، البته از این عجله آمریکا هم استفاده بهینه رو بکنید و این هم یک فرصت مناسب است، لجاجت در تامین منافع ملی و سیاست خارجی یعنی خود زنی.
  • IR ۰۲:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    4 7
    روزنامه ابتکار نگفت باعث و بانی این همه نارضایتی چه کسی است نگفت دولت روحانی فاجعه قرن در انقلاب اسلامی بود
    • IR ۱۷:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      دقیقا
  • IR ۰۴:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    5 1
    آمریکا شیطان بزرگ . اصطلاحات گفتار آمریکاییها باید وارونه ترجمه شود .
  • IR ۰۵:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    4 0
    قبول نکنید چیزی به نابودی آمریکا نمونده با همین فرمون جلوبرید خخخخخ
  • IR ۰۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    18 1
    مرگ بر امریکا شیطان بزرگ و نفرین بر روحانی که ما را در چاه برجام لعنتی انداخت
    • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      و لعنت و نفرین بر پادوهای داخلی آمریکا و انگلیس
  • دهستانی IR ۰۵:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    3 2
    واقعا بی غیرت تر از طیف اصلاح طلبان در این دوره کم پیدا میشود البته منافقین وکومله دموکرات و... اینها که اصلا نوکر عریان هستند ولی طیف اصلاح طلبان (البته ظاهراً ولی در باطن افساد طلب هستند) نوکران اتو کشیده وظاهر الصلاح غرب هستند
  • IR ۰۶:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    3 2
    دروغگو دشمن خداست
    • IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 2
      درسته دروغگو دشمن خداست ولی کدوم دروغگو؟
  • IR ۰۷:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    1 8
    جمهوری اسلامی اگر بمب اتمی بسازد میزند اسراییل و یوگوسلاوی را نابود میکند
  • یزدان IR ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    4 1
    چه توهمی
  • حسین IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 0
    امریکا شما رو فریب خواهد داد،با مذاکره ،التماس و نابودی برنامه اتمی چیزی عاید مردم ایران نمیشه ،توافق احتمالی فقط یک سال دوام داره و رییس جمهور جمهوریخواه حتما اون رو پاره میکنه ،اونوقت باید با دلار ۱۰۰ هزار تومنی جوابگوی مردم باشید ،برای وزارت خارجه ایران متاسف ام که بعد از ۴۳ سال هنوز یانکی های جنایت کار رو نشناختند.
  • IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 0
    تحریم حقوق بشری ، از نطر حیثیت و عواقب بینالمللی ، مهمتر از تحریم اتمی هست . امریکا کار خودش رو کرده . حالا یه توافق ۶سته ای هم بزاره روش ، چه بهتره براش .
  • IR ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    1 1
    بود و نبود توافق هسته ای برای ایران ، معامله باخت -باخت هست .
  • IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 3
    اسراییل اگر چه مسیحی نیست . ولی تورات مهم تر از انجیل است . اگر انجیل از تورات مهم تر بود ،المان در جنگ جهانی شکست نمیخورد . معلوم میشود که تورات از انجیل مهم تر است . جنگ یوگوسلاوی هم نشان داد که انجیل بدون تورات یک ریال نمی ارزد
    • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      ورات کلی تحریف داره که چندنسخه متناقض داره
    • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      تورات کلی تحریف داره
    • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      تورات کلی تحریف داره
    • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      تورات همان ۱۰ فرمان است. چیز های زیادی هم در تورات هست که تحریف شده باشد یا نه مهم نیست چون دستورات دینی نیستند تاریخ نگاری است
    • IR ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      تورات همان ۱۰ فرمان است . کسی نمیتواند بگوید توحید تحریف شده . یا باطل شده . و غیره
    • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      قرآن میگوید توحید خلاصه قرآن است . خود قران میگوید توحید خلاصه قران است
    • IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 0
      از نام خدا سو استفاده نکن . این یکی از فرمان ها است که تحریف شده
  • IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 1
    میدونه یه هویج گندیده دستش بگیره،دولت انقلابی!!!!!!!!!! ولیبرال مطلق در عمل ، با سر میدوه!
  • ali IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 2
    طیف تندروی اصلاحات با مهندسی ترس در افکار عمومی و اعتبارزدایی از سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، درصدد آن برآمدند در ادبیات و مواضع خود بازهم ضرورت کوتاه آمدن نظام در برابر غرب را به افکار عمومی القا کنند. ///// باسلام اقا بس کنید - برای هر کاری زمان ارزش دارد در همین یکی دو سال که مثلا امریکا را پشت در بسته نگه داشتید - می توانست از ضرر و زیان بسیاری جلوگیری کند و البته این حق ناس بر گردن تصمیم گیرندگان غلط نیز می باشد . رفتار ما بیش از انکه عملی باشد تبلیغی و شعاری است! به کشور خودمان فکر کنیم !
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 3
    می دونی چرا آمریکا ۱۳ ساله داره التماس میکنم ولی توافق نمیشه ؟ جواب خیلی روشن هست و هیچ ابهامی ندارد و مردم بسیار عادی پاسخش را می دانند پاسخ : ایران زیر بار زور و هر درخواستی که عزت استقلال و سربلندی و پیشرفت ایران را مانع شود نمی رود و مقاومت می کند
    • IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
      0 1
      درزمان دولت کلید دار توافق شد برجام که بنا بود باغ گلستان ایران شود حتی آب خوردن مردم حل کند صنعت هسته ای راگرفت ودلار 3000تومانی به بالای 30000 رساند. قرارداد یک طرفه یکی ازخیانت های دولت کلید داربود
  • IR ۱۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 0
    شما ترسو نبودید الان باید 90 درصد غنی سازی میکردیم
  • عباد IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    1 0
    باشد شما درست میگین اگر مردشین این مذاکره را رها گنین
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 1
    آمریکا به هیچ توافقی پایبند نیست چون اصول فکریش همینه
  • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 0
    اگه دولت ما زرنگ باشه باید بلطائف الحیلی تا آخر زمستان .مذاکره رو بتاخیر بندازه وبنحوی که هم بویه وهم بنعل کنه تا این زمستان برای اروپا بگذره.والله.بالله توافق دوامی نخواهد داشت .جمهوری خواهان دهها بار اعتراف کرده آن .بخدا توافق فرقی بحال ملت ایران نخواهد داشت .چون فقط و فقط نیت شیاطین بصفر برگردوندند صنعت هسته ای درمقابل وعده‌ای پوچه.ایا. کور عاقل باید همیشه عصای خودشو گم کنه .مگرندیدبم. چه بلائی برسرتوافق آوردند .بخدا قسم بازم همون نیتو دارند.وبازم همان خواهند کرد.عاقلو شجاع باشید .مرگ یکبار سیونم یکبار.والله جزئ ضعفایجامعههستم .اما. دشمنمو ونیتو هدفشو بخوبی میشناسم
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 1
    به هیچ وجه کوتاه نیایید. باید جواب حمایت از آشوبها رو بدین بهشون
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 2
    باید به بازدارندگی اتمی فکر کرد( البته به معنایی بمب اتمی نیست)
  • IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    1 0
    تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر شیطان بزرگ حیله‌گر و عدم توافق است. هرگونه توافقی با دشمن غدار، قطعاً به ضرر ما تمام می‌شود؛ آمریکا هرگز تمام تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد و با توافق یا بدون توافق، هر روز بر تحریم‌ها خواهد افزود. باید سلطه‌ی دلار را بشکنیم و تحریم‌ها را خنثی و بی‌اثر کنیم، از پیمان عدم اشاعه خارج شویم و به نظارت‌های پادمانی و فراپادمانی جاسوسان آژانس خاتمه دهیم.
  • دوست IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    1 0
    بنده خدا
  • IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 1
    درزمان دولت کلید دار توافق شد برجام که بنا بود باغ گلستان ایران شود حتی آب خوردن مردم حل کند صنعت هسته ای راگرفت ودلار 3000تومانی به بالای 30000 رساند. قرارداد یک طرفه یکی ازخیانت های دولت کلید داربود
  • Mohamad IR ۲۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    2 0
    آمریکا ارباب شماس برای فریب اذهان عمومی فیلم بازی میکنید.
  • سعید IR ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
    0 1
    وادادگی و ترس اصلاح طلبان از غرب ، سمی است مهلک و سلاحی است خطرناک در دست جاهلان غربی .
  • سیستانی IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۲
    0 0
    چقدر باید صبر کنیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس