کد خبر 1418278
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
کنگره

تعدادی از اعضای دموکرات و جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای برای تثبیت تحریم‌ها علیه ایران تهیه کرده و قرار است به مجلس نمایندگان ارائه کنند.

به گزارش مشرق، شماری از قانون‌گذاران دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا لایحه‌ای را آماده تحویل به مجلس نمایندگان کرده‌اند که هدف آن تثبیت تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران است.

وبگاه شبکه «فاکس نیوز»، این قانون‌گذاران در لایحه خود تحت عنوان «قانون تثبیت تحریم‌های ایران» آورده‌اند قصد دارند «بازدارندگی» علیه ایران را از طریق هدف قرار دادن بازار انرژی ایران و دشوارتر کردن اختصاص یافتن بودجه به برنامه موشکی، ایجاد کنند.

«میشل استیل» عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا و ارائه دهنده این لایحه مدعی شده: «اکنون بیش از هر زمان اهمیت دارد که از تحقق پیدا کردن تهدید غیر قابل قبول ایرانِ هسته‌ای جلوگیری شود».

با وجود اذعان مقامات مختلف دولت و کنگره آمریکا درباره شکست سیاست‌های تحریمی علیه ایران، استیل ادعا کرد: «تحریم‌های کنونی ثابت کرده‌اند که در برابر چنین فاجعه‌ای موفقیت آمیز بوده‌اند و باید تضمین پیدا کنیم که می‌توانیم به فشار اقتصادی و راهبردی بر ایران ادامه دهیم تا مانع از ساخت سلاح‌های هسته‌ای یا حمایت از تروریسم توسط آن‌ها شویم».

فاکس نیوز نوشت، این لایحه «اعمال تحریم در رابطه با برنامه تسلیحاتی غیرقانونی ایران و توسعه موشک‌های بالستیک و حمایت از تروریسم از جمله سپاه پاسداران جمهوری اسلامی» را خواستار شده است.

استیل با قدردانی از «تیم اسکات» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی برای همکاری در ارائه این لایحه مدعی شد: «ایالات متحده تهدیدات ماهوی علیه خود و متحدان» را برنمی‌تابد.

علاوه بر استیل، چهار نماینده دموکرات دیگر و همچنین پنج نماینده جمهوری‌خواه از حامیان ارائه این لایحه به کنگره هستند.

ماه گذشته، تیم اسکات به همراه یک سناتور جمهوری‌خواه دیگر و دو سناتور دموکرات، نسخه مخصوص این لایحه برای مجلس سنا را تهیه کردند که در واقع خواستار تثبیت و دائمی کردن «قانون تحریم‌های ایران» است که سال ۱۹۹۶ تصویب شده است.

این لایحه در حالی قرار است امروز به مجلس نمایندگان آمریکا تحویل داده شود که دولت «جو بایدن» مدعی تلاش برای احیای توافق هسته‌ای با ایران است.

اخیراً ۵۰ قانونگذار آمریکا با نگارش نامه‌ای به بایدن درباره توافق احتمالی با ایران در خصوص رفع تحریم‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند. ۳۴ نماینده حزب دموکرات و ۱۶ نماینده حزب جمهوری‌خواه در این نامه از جو بایدن خواسته‌اند متن کامل هر گونه پیشنهاد مطرح‌شده برای بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای در اختیار کنگره قرار داده شود.

نمایندگان کنگره آمریکا مدعی شده‌اند ایران در نتیجه به دست آوردن حدود یک تریلیون دلار در نتیجه رفع تحریم‌ها طی یک دهه آینده خطر مفرطی علیه آمریکایی‌ها در داخل و یا خارج از مرزهای این کشور خواهد بود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: «اضافه بر این، گزارش شده است که ذیل توافق پیشنهادی، روسیه بدون هیچ مکانیسم نظارتی از سوی ایالات متحده یا شرکای اروپایی ناظر غیررسمی پایبندی [ایران به توافق] و نگهدارنده اورانیوم غنی‌شده ایران خواهد بود».

آمریکا در حالی همواره سعی می‌کند توپ را در خصوص مذاکرات رفع تحریم‌ها در زمین ایران بیندازد که تاکنون از برآورده ساختن سه خواسته اصلی ایران مبنی بر پایان ادعاهای سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه تهران، رفع کامل تحریم‌ها و ارائه تضمین در خصوص عدم خروج مجدد از برجام خودداری کرده است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اخیراً با بیان‌ این‌که ایران اراده کافی و حسن نیت لازم برای رسیدن به گام نهایی توافق خوب، قوی و پایدار را بارها از خود نشان داده، گفت: «تنها مانع پیش روی توافق در شرایط حاضر، عدم واقع بینی و نداشتن اراده لازم از سوی آمریکا است».

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
    1 1
    این ها ناشی از همون مشاوره های غلطی هست که توسط مشاوران خائن مورد اشاره رهبر انقلاب به این احمق ها ارائه میشه.
  • ایرانی عصبانی AU ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
    0 1
    سیاستهای احمقانه بایدن که عزم بر اتحاد دو حزبی دموکرات و جمهوریخواه در پیگیری قانون گزاری داخلی و سیاست خارجی میباشد تنها او / رژیم/حزب دمکرات را به منجلاب کشیده است . وقتی او به ریاست جمهوری رسید یکی از احداف او دست دراز کردن به سیاستمداران جمهوری خواه و بازگشت بدورانی که او سناتوری دمکرات بود. در انزمان همانطور که اقتضای زمان بود همکاری بیشتری بین دو حزب در طرح قوانین داخلی و هم چنین سیاست خارجی بود. انچه این مردک به فراموشی سپرده و دنبال نکرد تحولات تکنولوژی و اثرات ان در جو مطبوعاتی و جامعۀ ای بود. حتی بعد از ۲۰ سال بایدن هنوز درکی از قدرت مطبوعات مجازی/تلویزیونهای محافظه گرا نظیر فاکس نیوز/ و سایتهای افترا گرا که سالیان پیش وقتی او بعنوان عضو کنگره کار میکرد وجود نداشتند ندارد. نتیجه همانکه او ۲ ساله اول ریاست جمهوری خود را با خیال همکاری دو حزبی صرف کرد خالی از فکر و حتی درک ان که در همان زمان ،تمامی سایتهای جمهوری خواهان نظیر فاکس نیوز علیه سیاستهای داخلی و خارجی او فعال و تبلیغ میکردند. متاسفانه همگرد با نزول محبوبیت او در افکار عمومی ، برجام دوم لطمه خورد.جمهوری خواهان از تعمل او در جهت برخورد یگانه دو حزبی دموکرات و جمهوریخواه استفاده و با درخواستهای تحریمی علیه ایران کار را مشگل کردند. مسخره انست که حزب دموکرات بایدن هر دو قطب قانونن گذاری در امریکا کنگره و سنا را در اختیار دارد.ترامپ بر عکس بدون اهمیتی برای اتحاد دو حزبی در مورد برجام با استفاده از قوانینی که تنها در اختیار ریاست جمهوری است از برجام خارج و با استفاده از همین اختیارات تحریمات زیادتری علیه ایران طرح کرد. در کمتر از ۳ ماه انتخابات کنگره و سنا نشان خواهد داد که ایا علیرغم محبوبیت/تنفر بایدن که در ۳۸ درصد است کنگره و سنا در دست دموکراتها میماند و یا به جمهوریخواهان میرسد.اگر او هریک از این دو را از دست دهد بعنوان یک رئیس جمهور بی قدرت ۲ سال دیگر از زمان خود را صرف میکند.اما اگر او این انتخابات را هم ببرد تنها ۲ سال از زمان ریاست او باقی میماند. با توجه به عملکرد او در این دو سال چه انتخابات علیه او و یا بنفع او ختم شود هیچ گزینه‌ای بنفع ملت ایرلن نخواهد بود. ایران با توجه به روعیتهای جهانی بهترین فرصت را برای فرار جهت پیشرفت صنایع بازدارندگی و دفاع از قوم/ و ملت ایرانی را دارد.
  • حسن IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
    1 1
    اصلا مهم نیست،نگران نباشید،همه مشکلات ما داخلی هست،اصلا ربطی به تحریم‌ها نداره ،انشالله آقای رئیسی همه مشکلات را حل میکنه،فقط صبر داشته باشید
  • IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
    3 0
    تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر شیطان بزرگ حیله‌گر و عدم توافق است. هرگونه توافقی با دشمن غدار، قطعاً به ضرر ما تمام می‌شود؛ آمریکا هرگز تمام تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد و با توافق یا بدون توافق، هر روز بر تحریم‌ها خواهد افزود. باید سلطه‌ی دلار را بشکنیم و تحریم‌ها را خنثی و بی‌اثر کنیم، از پیمان عدم اشاعه خارج شویم و به نظارت‌های پادمانی و فراپادمانی جاسوسان آژانس خاتمه دهیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس