به گزارش مشرق، روزنامه جوان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:
در حالی که رسانههای اصلاحطلب تلاش کردند سخنان تازه منتشرشده از حسن روحانی و اسحاق جهانگیری را ناگفتههایی ناب از دوران جنگ اقتصادی – که به نظرشان فقط هم در دولت آنها روی داده- جا بزنند، یک اصلاحطلب واکنشی متفاوت از سایر همفکرانش نشان داد و به انتقاد از اسحاق جهانگیری پرداخت.
مهدی آیتی، چهره اصلاح طلب و از نمایندگان ادوار مجلس به نامهنیوز گفت: «همه دولتها آدرس غلط به مردم میدهند. میگویند هر کار خوبی که بوده ما کردهایم و همه کارهای بد را دیگران کردهاند. آمارهای غیرواقعی هم به مردم ارائه میکنند و طوری جلوه میدهند که انگار خودشان ده برابر دیگران کار کردهاند. دنیای امروز دیگر ادعا را نمیپذیرد و صرفاً عدد، رقم، شاخص و نمودار است که مورد پذیرش است. هرچه قدر هم سخنرانی کنند مهم نیست و باید اعداد ادعاها را ثابت کند.
حالا آقای جهانگیری هم میگوید ما بهتر از دیگران بودهایم که همین مسیر است و او هم آدرس غلط به مردم میدهد». او ادامه داد: «برای بررسی عملکرد دولتها باید دو ستون در نظر بگیریم که در یکی نقاط قوت و در دیگری نقاط ضعف را بنویسیم. این شیوه بررسی، منصفانه است و حتماً یک دولت سراسر بد یا یک دولت سراسر خوب نیست و خوب و بد با هم در یک دولت جمع میشود».
این فعال سیاسی همچنین مطرح کرد: «آقای جهانگیری که امروز سراسر از عملکرد خود و دولتی که در آن کار میکرد دفاع میکند، در دوران مسئولیتش در دولتهای آقایان هاشمی و خاتمی چه عملکردی داشت؟ کارنامه او اصلاً موفق نبوده است. وقتی آقای جهانگیری وزیر صنایع بود بسیاری از فعالان حوزه صنعت به نابودی کشانده شدند و همه آن وضعیت اسفبار ناشی از سوءمدیریت شخص آقای جهانگیری بود. آقای جهانگیری یکسره از ارز ۴۲۰۰ تومانی دفاع میکند.
اگر این ارز واقعاً در جهت حمایت از اقشار آسیبپذیر استفاده میشد، مشکلی نبود، اما این ارز منشأ رانتها و فسادهای گسترده را فراهم کرد و حتی خود دولت قبل هم به این قبیل فسادهای ناشی از ارز ترجیحی اذعان کرد؛ حالا چهطور آقای جهانگیری تمام مشکلات ناشی از ارز ۴۲۰۰ تومانی را انکار میکند؟ اصلاً مگر میتواند انکار کند؟» شدت فرافکنی و وارونه نمایی روحانی و دولتمردانش به نحوی است که حتی اعتراض شدید یک اصلاحطلب را - با همه قبیلهگرایی عمیقی که اصلاحطلبان دارند- موجب شده است. پیش از این نوشته بودیم که انتشار کتاب مذکور خودزنی دولت سابق بوده است.