کد خبر 138187
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۴

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: امروز (شنبه) با نکونام و مجیدی قرارداد خواهیم بست.

به گزارش مشرق و به نقل از فارس، علی فتح‌الله‌زاده پس از پیروزی یک بر صفر مقابل آلومینیوم هرمزگان در مورد وضعیت قرارداد جواد نکونام و فرهاد مجیدی گفت: صبح روز شنبه با جواد نکونام و فرهاد مجیدی قرارداد می‌بندیم. اگر بخواهیم هر دوی آنها را جذب کنیم یک نفر از باید از فهرست استقلال خارج شود و در صورتی که کمیسیون پزشکی تشخیص دهد یک بازیکن ما تا نیم‌فصل نمی‌تواند بازی کند آن فرد را از فهرست خارج می‌کنیم.
فتح‌الله‌زاده در مورد برگشت خوردن چک اسپانسر استقلال گفت:‌ چک یک میلیارد تومانی اسپانسر برگشت خورده و فرصت من به آقایان هم تمام شد. از فردا خودم به این مسئله ورود می‌کنم و چهار پنج اسپانسر مدنظر دارم.

وی در مورد اینکه فرهاد مجیدی و امیر قلعه‌نویی به مشکل برنمی‌خورند، تصریح کرد: قلعه‌نویی از ما خواسته تیم را آسیایی ببندیم و این دو نفر هم مشکلی نخواهند داشت. قلعه‌نویی به ما گفته که مجیدی را جذب کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس