به گزارش مشرق، حمید طریفی حسینی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، در پاسخ به این پرسش که برخی مدارس عادی از ثبتنام دانشآموزان دارای معلولیت امتناع میکنند، خانواده این گروه از دانشآموزان برای ثبتنام فرزندشان در مدارس عادی باید چگونه اقدام کنند؟ اظهار کرد: تعدادی از مدارس به عنوان مدارس پذیرا تعیین شدهاند و آدرس آنها بر روی سایت سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
رتبههای معلمی سهمیهبندی نشده است
وی افزود: بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه در کشور وجود دارد اما تمام آنها شرایط مناسب برای پذیرش دانشآموزان دارای معلولیت را ندارند، این گروه از دانش آموزان باید در مدارسی که به لحاظ فضای فیزیکی مناسبسازی شدهاند و معلمان آموزش دیدهاند، حضور یابند.
طریفی حسینی گفت: مهمترین اقدام برای پذیرش دانشآموزان دارای معلولیت، مناسبسازی مدارس عادی است یعنی فضای مدرسه به لحاظ وضعیت آبخوری، سرویس بهداشتی، راهروها و کلاس درس برای تردد دانش آموزان مناسبسازی شده است همچنین معلمان آموزشهای لازم را برای ارتباط با این دانشآموزان دریافت کردهاند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان کرد: اگر دانشآموز دارای معلولیت در مدرسهای که شرایط فراهم نیست حضور داشته باشد، آسیب خواهد دید بنابراین مدارس پذیرا را تعیین کردیم و خانوادهها میتوانند فرزندان خود را در این مدارس ثبتنام کنند.
وی متذکر شد: هر سال تعداد مدارس پذیرا را افزایش میدهیم و اکنون ۲۰ هزار مدرسه پذیرا داریم و دانشآموزان دارای معلولیت جسمی و حرکتی، نابینایی و ناشنوایی میتوانند در مدارس عادی حضور داشته باشند.
خانوادههایی که فرزندشان دارای معلولیت هستند برای اطلاع از اسامی مدارس پذیرا میتوانند به سایت سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به نشانی http://csdeo.ir/مراجعه کنند و در انتهای صفحه در بخش سامانه ندای همراه در قسمت جستوجوی مدارس با انتخاب مدارس پذیرا از اسامی و آدرس این مدارس مطلع شوند.