کد خبر 137100
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰

یکی از مقامات سابق حسنی مبارک ابعاد تازه‌ای از زندگی و روابط دیکتاتور مصر و سران رژیم صهیونیستی را افشا کرد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از روزنامه وطن نوشت: سرلشکر "شفیق البنا"، یکی از مسئولان دولت رژیم سابق مصر در دفتر حسنی مبارک ابعاد جدیدی از فساد اخلاقی رئیس‌جمهوری مخلوع این کشور و روابط نزدیک و دوستانه او با سران رژیم صهیونیستی را افشا کرد.

البنا در این ارتباط گفت که حسنی مبارک دائم الخمر بود و هیچ‌گاه فریضه نماز را ادا نمی‌کرد.

وی گفت: پترس غالی که زمانی دبیرکل سازمان ملل متحد از کشور مصر بود، برای مبارک جاسوسی می‌کرد و همواره نقش جاسوس وی را ایفا می‌کرد.

البنا در ادامه افشاگری‌های خود گفت که مبارک تنها در شرم الشیخ احساس امنیت می‌کرد و به همین دلیل بود که پس از پیروزی انقلاب 25 ژانویه مصر و کناره‌گیری از قدرت راهی شرم الشیخ شد و در آنجا اقامت کرد.

این مسئول سابق رژیم حسنی مبارک درباره دلیل وابستگی و علاقه رئیس جمهوری مخلوع مصر به شرم الشیخ گفت: مبارک همیشه می‌گفت که تنها در شرم الشیخ احساس امنیت می‌کند، چون اینجا در محافظت اسرائیلی‌ها قرار دارد.

سرلشکر شفیق البنا درباره روابط بسیار نزدیک حسنی مبارک با سران رژیم صهیونیستی گفت که "آریل شارون" از جمله دوستان بسیار نزدیک مبارک به شمار می‌آمد.


حسنی مبارک و آریل شارون در کنار یک‌دیگر سال 1948


وی تاکید کرد: نزدیکی شارون و مبارک به حدی‌ بود که نخست‌وزیر خونخوار سابق رژیم صهیونیستی بالگرد اختصاصی خود را برای حسنی مبارک به شرم الشیخ می‌فرستاد تا او را به ضیافت شامی ببرد که شارون در تل‌آویو برای وی برپا کرده بود و پس از آن دوباره به کاخش در شرم الشیخ بازمی‌گرداند.

آریل شارون از جمله سفاک‌ترین و خونخوارترین رهبران رژیم صهیونیستی بود و در بیان جنایات وی تنها کافی است به کشتار "دیر یاسین" اشاره کرد که به دست او در نهم آوریل 1948 انجام شد و در جریان آن تقریبا تمام جمعیت غیرنظامی این روستا اعم از کودکان و زنان که 750 نفر بودند، قتل عام شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس