کد خبر 1355927
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۰
آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی‌دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می‌کنند.

به گزارش مشرق،بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از  افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبه‌های فراوانی در مورد مصرف آن‌ها ایجاد می کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط  به فرایند تولید کنسرو  است. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید می‌شوند، باکتری‌های عامل فساد در آن‌ها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آن‌ها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.

همچنین نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست اما توصیه می شود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آن را نخورند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سیاوش IR ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    0 0
    متاسفانه "کنسرو ماهی تن" به اشتباه "تن ماهی' گفته میشه. لطفا شما از نام صحیح ش استفاده کنید.
  • IR ۰۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    0 0
    یعنی هیچ ماده نگهدارنده ای نداره؟
  • IR ۰۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    0 0
    خدا خفه تون کنه. نمک مواد غذایی رو کم کنید. از چیپس و پفک گرفته تا کشک و ماست!! مردک الاغ رفته آمریکا دیده اونجا یه چیزی می فروشن به اسم Greek Yogurt .شعورش نرسیده که این همون ماست چکیده س!! روی ظرف نوشته "ماست یونانی!!!" یه مشت نمک هم ریخته توش. من تعجب می کنم چرا میرن از قبرس خر میارن وقتی الاغ درجه 1 تو تهرون وول میزنه.
  • IR ۰۷:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    0 0
    بیشترین مشکل کنسروها خصوصا ماهی مشکل بهداشت آنهاست که متاسفانه خیلی در کارخانه ها مراعات نمیشود... خودم بار‌ها توی کنسروهای بوی سیگار استشمام کرده ام و یا مگس دیده ام . غیرذالک..‌‌. نظارت کامل نیست...
  • IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    0 0
    کنسرواسیون وقتی انجام میدی دیگه نیازی به مواد نگه دانده نداره. ولی کنسرو چون غذای پخته شده مونده هست باعث افزایش سودای خون میشه و در طب سنتی خوردن زیاد غذای کنسروی شدیدا نهی شده
  • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    1 0
    ضرر کنسروها به خاطر نگهدارنده نیست، به خاطر اینه که فلزات سنگین به کار رفته در ساخت قوطی کنسرو به تدریج وارد اون ماده غذایی میشه و سرطانزا هست. الان کارخانه های معتبر، رب گوجه فرنگی رو در شیشه کنسرو میکنن که سالمترین ظرف هست، باید بقیه کنسروها هم شیشه ای باشه تا مردم بتونن بدون نگرانی مصرف کنن.
  • IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
    1 0
    بدترین نو روغن داه کنسرو ماهیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس