کد خبر 135498
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۷

نتایج جدیدترین تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد استفاده پیوسته از غذاهای کم چرب باعث بهبود کیفیت خواب می شود.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، با استفاده از روش رادیوتله متری 24 ساعت خواب و بیداری موش هایی که به مدت 8 هفته از یک رژیم غذایی پرچربی استفاده کرده اند، سنجیده شد.

در مقایسه با موش هایی که تحت رژیم غذایی عادی بودند، موش های گروه اول بیشتر خوابیده اما خوابشان پراکنده و منقطع بوده است. افزایش ساعت خواب موش هایی که از رژیم پرچربی استفاده کرده اند بیشتر در ساعتی از روز رخ داده که همه به صورت عادی فعال و هشیارند.



این مشاهده، شبیه ساعات کسلی و خستگی در انسان هایی گزارش شده که از غذاهای پرچرب زیاد استفاده می کنند.

کاترین کوتز سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت: ما پیش از این رابطه بین کیفیت خواب و چاقی را در انسان ها بررسی کرده بودیم. تحقیقات ما نشان می دهد بین خواب عمیق و باکیفیت، مقاومت به چاق شدن و ماده اورکسین رابطه ای وجود دارد.

اورکسین ماده ای شیمیایی در بدن است که در ثبات وضعیت خواب و بیداری نقش به سزایی دارد.

تحقیقات کنونی نشان می دهد که پس از چاق شدن موش ها، کیفیت خواب آنها افت می کند و حساسیت بدن به اورکسین کم می شود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس