من ماهی بدم میاد، 100 سال یبار هم نمیخورم، بوشو حس میکنم حالم بد میشه، خونه ما ماهی یبار به طور میانگین ماهی مصرف میشه، معمولا کسایی که دندون درستی ندارن یا قبل غذا خوردن استخون ماهی رو جدا نمیکنن میره تو گلوشون گیر میکنه؛ اگه هم گیر کرد که میری حیاط، هر موقع در اومد، میای خونه!؛ 2 قاشق زیتون؟ موز؟ بعد ماهی، موز میچسبه :|
مقاله جالبی بود. بهترین کار اینه مادرها ماهی یکدست پخته شده رو از ماهتابه دراورده و روی یک تخته صافی قرار دهند. از پشت سر ماهی تا دم ماهی روباکاردی یک برش داده وبا دقت و به ارامی یک طرف گوشت ماهی رو بردارند و در بشقاب بذارن و کل اسکلت ماهی که بخوبی قابل مشاهده است رو از بالا تا دم ماهی با نوک کارد یا انگشت از بالا تاپائین با دقت یکدست بیرون کشیده و بالافاصله تو زباله بندازن. بعد باز با دقت تمام قطعات ماهی رو اگر تک وتوک تیع های بی رنگ توش باقی مانده با کمک یک ذره بین و یک پنس دستی خارج کنن. بعد قطعات ماهی رو برداشته تو ماهتابه چیده و با شعله کم گرم و سرو کنن .با این کار 99 درصد خطر گیر کردن تیغ ماهی رو مادران عزیز کاهش میدن . مواد کمکی بالا رویک گوشه سفره اماده بذارن ، . مادرها به افراد خانواده سر غذا سفارش بفرمایند که با دقت گوشت ماهی رو بجوند و در جویدن و قورت دادن لقمه غذا شتاب نکنن.