کد خبر 134646
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۹

پس از جلسه امروز،‌ احتمال بازگشت وزیری و دهقان به عنوان اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان قوت گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، صبح امروز جلسه‌ای با حضور محمدعلی شجاعی و احمد صاحبی، سرپرست و دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان به همراه نمایندگان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در محل وزارت ورزش و به منظور تصمیم گیری در خصوص نفرات اعزامی تیم ملی تیراندازی با کمان به المپیک 2012 لندن برگزار شد.

صحبت‌ها و نظرات طرفین اعلام و در نهایت مقرر شد در خصوص انتخاب نفرات اعزامی به لندن، کمیته ملی المپیک تصمیم گیری لازم را به عمل بیاورد.

این جلسه در حالی برگزار شده که میلاد وزیری و زهرا دهقان به عنوان کسانی که سهمیه را کسب کرده و پیش از این از شانس زیادی برای اعزام به لندن برخوردار بودند، پس از خط خوردن از تیم ملی، درخواست‌هایی را مبنی بر بازگشت به اردوی تیم ملی از کمیته ملی المپیک و دبیر این کمیته یعنی افشارزاده داشتند و به نظر می‌رسد در خصوص اعزام این دو به المپیک، حرف آخر را کمیته ملی المپیک خواهد زد.

هفته گذشته فدراسیون تیراندازی با کمان به بهانه حضور مشروط وزیری و دهقان در اردو، این دو نفر را از تیم ملی برکنار کرده و قرار شد منوچهری و اسدی به جای دو ملی‌پوش برکنار شده راهی المپیک شوند.

این در حالی است که امروز عده‌ای از حضور قطعی منوچهری و اسدی در المپیک خبر داده بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس