به گزارش مشرق به نقل ازواحد مرکزی خبر، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان امروز گفت : در این طرح با استفاده از ژنوتیپهای نرعقیم هویج های بومی با فرنگی تلاقی داده شد.
خان احمدی افزود : با بررسی این تحقیقات پژوهشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوتر آباد اصفهان مشخص شد از لحاظ گیاه شناسی این 2 گیاه از یک جنس و گونه بوده و امکان تلاقی بین این دو رقم امکان پذیر است.
وی گفت : مقاومت به شوری آب و خاک و مقاومت در مقابل برخی بیماریها همچون سفیدک سطحی و کیفیت بالا از مهمترین ویژگیهای اجرای این طرح است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان افزود : این طرح در مدت چهار سال اجرا شده است.
خان احمدی گفت : هرکدام از این دو رقم به تنهایی دارای معایبی همچون حساسیت به آب شور و آسیب پذیری در مقابل آفات و بیماریها در هویج فرنگی و کیفیت نامطلوب و غیر یکنواختی در هویج بومی هستند.
پژوهشگر اصفهانی نخستین بار درکشور با بررسی طرح امکان تلاقی (هیبرید) هویج های فرنگی و بومی موفق به تولید هویج هیبرید در اصفهان شد.