کد خبر 129996
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۳

نخست وزير رژيم صهيونيستي در ديدار با رئيس گوگل طرح جديد اسرائيل براي اين موتور جستجو را ارائه كرد.

به گزارش مشرق ،  باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه یدیعوت احارونوت، در این دیدار بنیامین نتانیاهو نخست یک لوگوی تازه برای گوگل ارائه کرد که در آن نمادهایی چون پرچم اسرائیل و نیز ریزکریستال ها که اسرائیل به علت فعالیت در این زمینه نوبل گرفته است، دیده می شود.

اشمیت رئیس گوگل در این دیدار تصویر یک متن قدیمی قاب شده را به نتانیاهو اهدا کرد که در آن به سرزمین اسرائیل اشاره شده است. وی می گوید ما فناوری ارائه کرده ایم که افراد در گوگل هم به ترجمه انگلیسی این متن و هم به نسخه اصلی آن دسترسی داشته باشند.
نتانیاهو این لوح را یک میراث فرهنگی توصیف کرد.

اشمیت در ادامه به رشد اقتصادی اسرائیل اشاره کرد که او را تحت تاثیر قرار داده است و اینکه بیش از نیمی از این رشد ناشی از صادرات است.

اشمیت در ادامه گفت اولین بار است به اسرائیل سفر می کند اما پیشرفته بودن اسرائیل او را تحت تاثیر قرار داده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سرباز رهبر ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    0 0
    مرگ بر رژیم تروریست و نژاد پرست صهیونیست. ان شاا... به زودی تو رو نابود خواهیم کرد
  • ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    0 0
    مرگ بر اسرائیل و اونایی که ملت اسرائیل دوستشون هستند
  • محمد ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    0 0
    مرگ بر گوگل که فرمانبر اسراییل غاصبه.
  • علی ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
    0 0
    اگه واقعا با این طرح مخالف اید به جای شعار یک اقدام درست بکنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس