
سرهنگ محمد نوري در اين خصوص اضافه کرد: در روزهاي ياد شده تردد وسايط نقليه سنگين و باري اعم از کاميون، تريلي، کاميونت و .. در محورهاي سلفچگان به قم، کاشان به قم و تهران به قم ممنوع خواهد بود و تردد وسايل نقليه سنگين در مسير اصفهان به تهران از محور سلفچگان – ساوه و بالعکس صورت خواهد گرفت.
وي ادامه داد: تردد وسايط نقليه سنگين از شهرهاي جنوبي مثل کرمان، بندرعباس و .. به تهران از سهراهي نطنز، مورچه خورت، ساوه به تهران انجام ميشود و از ورود اين خودروها به داخل شهر قم و محورهاي منتهي به آن جلوگيري به عمل خواهد آمد.
نوري با اشاره به آمادگي صد در صدي نيروهاي پليس راه و پايانههاي استان در طول ايام نيمه شعبان و کنترل مسيرها با استفاده از دوربينهاي سيار و ثابت ابراز داشت: در صورتي که مسير قم – کاشان با تردد سنگين و ترافيک همراه باشد، خودروهاي اين مسير به محور فرعي جنت آباد به بزرگراه هدايت خواهند شد، همچنين به منظور راهنمايي هر چه بيشتر خودروهايي که در محورهاي منتهي به قم تردد دارند و جلوگيري از سردرگمي رانندگان در اين مسيرها، تابلوهاي راهنمايي و رانندگي در طي مسيرها نصب شده است و تعدادي اتوبوس از طرف اداره پايانههاي استان پيشبيني شده است تا در صورت خرابي اتوبوسهاي مسافربري از ساير استانها، مسافران در راه مانده از طريق اين اتوبوسها جابجا شوند.
اعلام مسيرهاي منتهي به مسجد مقدس جمکران
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قم نيز در اين جلسه با اعلام آمادگي بيش از هزار نفر از نيروهاي راهنمايي و رانندگي استان در ايام نيمه شعبان در خصوص مسيرهاي تردد وسايط نقليه عمومي براي جابجايي مسافران به مسجد مقدس جمکران گفت: وسايط نقليه عمومي از ميدان وليعصر به سمت بلوار شهيد کريمي - پارک سوار خضر نبي- مسجد مقدس جمکران و مسير شهر قائم - ايستگاه سوزن باني - مسجد جمکران و از شهرک پرديسان - شهرک قدس - کوه خضر نبي - مسجد جمکران به صورت دائم جا بجايي مسافر خواهند داشت.
سرهنگ فريدون ترکاشوند اضافه کرد: وسايط نقليه عمومي در تمام ميادين اصلي شهر حضور خواهند داشت و نيز به طور کلي لاين غربي بلوار انتظار منتهي به مسجد جمکران در اختيار وسايل نقليه عمومي اعم از اتوبوس، تاکسي و ون به صورت اختصاصي خواهد بود.
ترکاشوند در خصوص مسير تردد مسافراني که از سمت جاده قديم اصفهان وارد شهر قم ميشوند گفت: اتوبوسهايي که از جاده قديم قم اصفهان وارد قم ميشوند از طريق بلوار غدير و صفاشهر به پارکينگ خضر نبي(ع) هدايت خواهند شد و کساني که از طريق محور سلفچگان و اراک وارد قم ميشوند از مسير سه راه خرمشهر - بلوار دانش - پل انقلاب - ميدان ارتش - بلوار غدير – صفاشهر - بلوار کريمي در مسير کوه خضر نبي به پارک سوار خضر نبي(ع) هدايت ميشوند؛ همچنين مسير بازگشت از پارکينگ خضر نبي(ع) از همان راه ورود خواهد بود.
وي اضافه کرد: مسير مجاز ورود و خروج اتوبوسهاي زائراني که از آزاد راه تهران - قم و کاشان - قم قصد عزيمت به شهر قم و مسجد جمکران را دارند، فقط از طريق کنارگذر جنب عوارضي آزاد راه قم - کاشان به پارک سوار شمالي امکان پذير خواهند بود.
ترکاشوند در خصوص آن دسته از اتوبوسهايي که ابتدا قصد حضور در حرم مطهر حضرت معصومه(س) را دارند اظهار داشت: اين اتوبوسها ميتوانند از بلوار غدير – صفاشهر - ميدان ارتش - پل انقلاب - بلوار دانش و بلوار امام رضا(ع) به پارکينگ جنوبي حرم وارد شوند.
50 گشت آگاهي در قم گشت زني دارند
رئيس پليس آگاهي استان قم نيز از فعال شدن 50 گشت آگاهي در استان خبر داد و گفت: 32 گشت آگاهي در مسيرهاي منتهي به مسجد جمکران و 18 واحد گشت در سطح شهر قم از جمله خيابان چهارمردان ، خيابانهاي منتهي به حرم مطهر و مقابل ساختمان ساخت ضريح حضرت امام حسين(ع) مستقر شدهاند.
سرهنگ سيد جعفر حسيني همچنين از حضور مأموراني با لباس شخصي در سطح شهر خبر داد و افزود: اين افراد به منظور جلوگيري از جرايمي مثل کيف قاپي، کيف زني، سرقت از داخل خودرو و ... و در محلات به منظور جلوگيري از سرقت از منازل گشت زني خواهند کرد.
رئيس پليس پيشگيري نيروي انتظامي استان قم نيز از افزايش 300 درصدي پرسنل نيروي انتظامي در ايام نيمه شعبان در قم خبر داد و براي ايجاد برقراري امنيت بيشتر در اين ايام خاطرنشان کرد: توصيه ميشود افراد، اشياء قيمتي، کيف و اسناد و مدارک و بستههايي که سبب وسوسه سارقان ميشود را در داخل خودروي خود در هنگام ترک خودرو و در معرض چشم قرار ندهند و از روشن کردن وسايل پخت و پز در اطراف خودرو و در پارکينگها خودداري کنند.
سرهنگ محمد حسين محمدي همچنين از افزايش 25 درصدي پارکينگها در اين ايام خبر داد و گفت: پارکينگ خضر نبي(ع)، پارکينگ مجاور امامزاده قريب(ع)، ياوران مهدي(عج) و انسجام از جمله اين پارکينگها هستند که ورودي و خروجي آنها تماما در کنترل نيروي انتظامي خواهد بود، همچنين خروجيهاي اضطراري براي اين پارکينگها پيش بيني شده است.
وي در پايان از مديران کاروانها خواست تا اسم و مشخصات کاروان، شماره تماس و آدرس پارکينگ را در اختيار مسافران قرار دهند تا در صورت بروز مشکل افراد راحتتر اتوبوس خود را پيدا کنند.