از دوران باستان تا کنون یکی از مواردی که نقش اساس در تکامل انسان داشته، غذا و نیاز به پخت و پز بوده است و این موضوع تا به امروز نیز ادامه داشته است. البته شکل آن کمی با گذشته فرق کرده است و از غالب اینکه صرفا برای رفع نیاز اولیه باشد خارج شده است و شکلی هنری، و تخصصی برای ترکیب مواد اولیه و بوجود آوردن چیزی به چیز دیگر بخود گرفته است.
اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که عاشق آشپزی کردن هستند و از اینکه شما را بعنوان بعنوان بهترین آشپز در بین اشنایان بشناسند خوشحال میشوید و یا حتی اگر رویای بزرگتری برای این علاقه خود دارید، و میخواهید به یک اشپز بین المللی تبدیل شوید، باید ویژگی های یک آشپز خوب را بخوبی بشناسید و در خود بپرورانید. در کنار بررسی کردن ویژگی های یک آشپز خوب به معرفی مرجع آموزش آشپزی پارسی دی می پردازیم و ویژگی های این سایت آشپزی را با هم بررسی می کنیم. اما ویژگی های یک آشپز خوب چیست و چگونه باید انها را در خود پرورش داد؟
خواندن این مقاله را تا انتها ادامه دهید تا با ویژگی های یک آشپز خوب آشنا شوید.
ویژگی های یک آشپز خوب در یک نگاه
· یک آشپز خوب هنرمند است.
· یک آشپز خوب به دنبال پختن غذاهای سالم است
· یک آشپز خوب اشتیاق به یادگیری دستورپخت های جدید دارد
· یک آشپز خوب انتقاد پذیر است.
· یک آشپز خوب EQ بالایی دارد.
· یک اشپز خوب قدرت مواجهه با شکست بالایی دارد.
یک آشپز خوب، یک هنرمند واقعیست
یک نقاش و یا آهنگساز برای خلق یک اثر هنری بی صبرانه منتظر یک ایده ناب است. عاشقان آشپزانی نیزدوست دارند تا هر روز با یک غذای جدید آشنا شوند تا ظرافت و هنر خود را در آشپزخانه بکار بگیرند و یک اثر هنری با چیدن مواد اولیه غذایی خلق کنند. برای همین به علاقمندان به هنر آشپزی پیشنهاد می کنیم به سایت آموزش آشپزی پارسی دی سر بزنند تا دستورپخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی را در اختیار داشته باشند. شاید بپرسید که چرا پارسی دی ؟ در ادامه به مزیت های سایت آموزش آشپزی پارسی نسبت به سایر مراجع آموزش آشپزی می پردازیم و به شما خواهیم گفت که چرا پارسی دی یک همیارکامل آشپزی آنلاین برای علاقمندان و نوآموزان هنر آشپزیست.
پارسی دی حرفه ای است
مرجع آموزش آشپزی پارسی از حضورافراد با سابقه در عرصه آشپزی بهره می گیرد و آشپزخانه تخصصی خود را راه اندازی کرده است تا دستور پخت های ارائه شده در سایت، چندین چندبار پخت شود تا تمام ریز نکات های عنوان شده در رسپی غذاها عملا مورد امتحان قرار گیرد. تصاویر و ویدئوهای قرار داده شده در دستورپخت غذاهای پارسی دی حاصل تک تک کلمات به نگارش در آمده در متن طرز تهیه غذاهاست، تا هر آنگاه که نوآموزی قصد دارد براساس یک دستور پخت شروع به آشپزی کند بصورت گام به گام و مرحله به مرحله به تصوری که از نتیجه آشپزی خود دارد، برسد.
بر همین اساس مخاطبین سایت آموزش آشپزی پارسی دی می توانند با اجرای مرحله به مرحله دستورات پخت ارائه شده به هرآنچه که درآشپزخانه پارسی دی پخت می شود دست یابند.
پارسی دی دستورپخت غذاهای سالم را ارائه می دهد.
اما ویژگی دیگر یک آشپز خوب این است که با غذاهای مضر مخالف است و تلاش می کند تا غذایی سالم برای مصرف کنندگان عذای خود تهیه کند.
مرجع آموزش آشپزی پارسی دی علاوه بر کادر حرفه در آشپزخانه از حضور یک متخصص تغذیه نیز در تیم خود نفع می برد تا سلامت مواد اولیه تهیه شده و همچنین میزان کالری غذاهای پخت شده در آشپزخانه پارسی دی را بررسی کند و همچنین دارای بانک اطلاعاتی خواص مواد غذایی است تا کاربر به ارزش مواد غذایی به کار رفته در غذای خود آگاه باشد. از این رو در دستورات پخت و پز ارائه شده در سایت پارسی دی به نکات لازم در رابطه با چگونگی انتخاب مواد اولیه سالم اشاره شده است و علاوه بر آن میزان کالری غذای تهیه شده نیز به صورت کاملا دقیق بیان شده است تا آن دسته از مخاطبینی که به منظور افزایش و یا کاهش وزن قصد رعایت رژیمی خاص دارند و یا اینکه بنا به دلایل پزشکی از خوردن برخی مواد غذایی منع شده اند نیز بتوانند جایگزین مناسبی برای موارد منع شده بیابند.
پارسی دی مانند یک آشپز خوب به دنبال کشف غذاهای جدید است
اگر شما تا به حال جسارت رفتن به سراغ دستورپخت های جدید نداشته اید، هیچ اشکالی ندارد. به منوی دستورپخت های پارسی دی سر بزنید تا با غذاهایی آشنا شوید که شاید تا به امروز اسم آنها را نشنیده باشید.برای تایید این گفته، می توانید منوی غذای ملل سایت پارسی دی را دنبال کنید. تیم تحقیقی سایت آموزش آشپزی پارسی دی هر در سایت های برتر آشپزی دنیا به دنبال یافتن دستورپخت غذاهای جدید است و آن را با آشپزان خود در میان میگذارد تا با آموزش آنها سفره ایرانیان را رنگی تر ازقبل کند و همچنین بمنظور تکمیل دستورپخت غذاهای سنتی ایرانی با آشپزان مطرح سراسر کشور نیز در ارتباط است تا هر روز قدمی در راستای اهداف بزرگ خود بردارد و به مرجعی کامل در آموزش آشپزی به زبان فارسی بدل شود.
علاوه بر منوی غذا های اصلی پارسی دی میتوایند طرز تهیه صبحانه های انرژی بخش و همچنین طرز تهیه نوشیدنی های فوق العاد برای گذرندان یک روز عالی پیدا نمایید.
سایت آموزش آشپزی پارسی دی انتقاد پذیر است
از آنجایی که آدم گشنه صبر و تحمل ندارد، دوست داره در اسرع وقت بهترین غذا برایش آماده باشد. از این رو می توان کار در آشپزخانه را استرس زا دانست. پس یک اشپز خوب می بایستی آستانه تحمل خود را بالا ببرید و از سرسری انجام دادن کارهای ساده پرهیز کند تا به نتیجه عالی برسد. پس برای آشپز بودن می بایستی انتقادپذیر و صبور باشید. اما از آنجایی که پارسی دی در ارتباط مستقیم با هنرآموزان خود نیست این ویژگی را به گونه ایی دیگر تفسیر کرده است و دریچه نقد را بمنظور ارتقا کار خود باز گذاشته است و از مخاطبین یادگیری آموزش آشپزی می خواهد تا اگر ایراد و یا نقصی در نحوی ارائه مطالب مشاهده می کنند آنرا از طریق قسمت ارتباط با ما سایت با مسئولین سایت در میان بگذارند.
بررسی و معرفی از تحریریه سلام دنیا
** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است