کد خبر 127928
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۵

روزنامه هفت صبح در دو گزارش خود به حضور ناجا در برخورد با مقوله بدپوششی اشاره کرد. این روزنامه همچنین در یکی از تیترهای خود پیرامون این مسئله، گشت های امنیت اخلاقی نیروی انتظامی را "ورود پلیس به فرهنگ"! عنوان کرده است.

به گزارش مشرق ، روزنامه هفت صبح در دو گزارش خود به حضور ناجا در برخورد با مقوله بدپوششی اشاره کرد. این روزنامه همچنین در یکی از تیترهای خود پیرامون این مسئله، گشت های امنیت اخلاقی نیروی انتظامی را "ورود پلیس به فرهنگ"! عنوان کرده است.

این روزنامه همچنین در یادداشتی به قلم فردی به نام علی مصلح حیدرزاده ، مواضع ناجا پیرامون نمایش فوتبال در سینماها برای زنان و مردان را "شرط های عجیب" خوانده است.

نویسنده اما در عین حال در قسمت دیگری از مقاله خود در مورد مقابله نیرو انتظامی با ناهنجاری های اخلاقی در جامعه می نویسد: یک بازیگر زن سینما و تلویزیون هنگام ورود به یک کنسرت موسیقی به دلیل بدحجابی دستگیر می شود و خبر را قائم مقام فرمانده نیروی انتظامی اعلام می کند تا مشخص شود عزم پلیس برای ورود تمام قد به حزوه فرهنگ و هنر و برخورد با رویدادهای فرهنگی که در آن شئونات رعایت نمی شود، جدی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    0 0
    حالا انتقادش کو؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس