کد خبر 124704
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸

متهم ردیف اول پرونده بیمه گفت: از قاضی می‌خواهم تا ما را قربانی محاکمه پرونده بیمه ایران نکند و به جرم ما عادلانه رسیدگی کند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس؛ «ح ـ ن» در جلسه امروز دادگاه در آخرین دفاعیاتش خطاب به اینکه به هیچ عنوان کیفر خواست مندرج در پرونده و اتهامات را قبول ندارم گفت: به هیچ عنوان رقم 74 میلیارد ریال را قبول ندارم چون این رقم غیرواقعی است.

وی افزود: نماینده دادستان روش‌های استفاده شده در اختلاس را بیان کردند در حالی که هیچ کدام از این روش‌ها روش‌های ما نبوده است زیرا ما نمی‌توانستیم برای یک اختلاس صد‌ها نفر را تطمیع کنیم تا روش‌های مدنظر نماینده دادستان محقق شود.

وی افزود: کل مبلغ خسارت‌های بدون کروکی 50 هزار تومان بود در حالی که ما چک‌هایی با رقم 5 میلیون صادر کرده‌ایم.

«ح ـ ن» خاطر نشان کرد: این مسئله نشان‌دهنده این است که اختلاس ما از روش‌هایی که نماینده دادستان به آن اشاره می‌کند پیروی نمی‌کرده و بلکه به‌فرض سیستم صدور چک بوده است.

متهم گفت: من مبلغ 250 میلیون تومان اختلاس بیمه ایران شعبه فاطمی را قبول ندارم زیرا اصلا آن زمان این اختلاس از سوی من رخ نداده بلکه افراد دیگری در آن نقش داشته‌اند.

وی با گلایه از رسانه‌ها و خبرنگاران گفت: رسانه‌ها متأسفانه در این چهار جلسه حرف‌های ما را گزینشی نوشتند و من از نماینده دادستان می‌خواهم به عنوان مدعی‌العموم حق من را بگیرد.

قاضی از متهم پرسید: شما چه میزان از 7.5 میلیارد تومان اختلاس در کرج را قبول دارید.

متهم در جواب قاضی گفت: من فقط یک و نیم میلیارد آن را می‌پذیرم آن هم به شرطی که چک‌هایی که امضاء من بوده را نشانم بدهد.

قاضی گفت: بالاخره شما قبول دارید اختلاس کردید یا خیر.

متهم گفت: من رقم یک و نیم میلیارد تومان را هم در طول 5 سال می‌پذیرم.

قاضی پرونده به منظور درج اظهارات متهم بار دیگر تکرار کرد که پس شما رقم یک و نیم میلیارد اختلاس را هم در کرج می‌پذیرید که متهم گفت : بله.

متهم با گلایه از قاضی پرونده مبنی بر اینکه شما در جلسات قبلی به من گفتید رفته بودی کرج تا اختلاس را شناسایی کنید در حالی که خودتان اختلاس کردید گفت: انگیزه من را گرفتند من در سال 81 یک اختلاس 800 میلیون تومانی را کشف کردم اما حراست بیمه ایران به جای آنکه حق‌الکشف را به من بدهد من را کتک زد و فقط 500 هزار تومان اضافه حقوق به من داد.

وی افزود: من از شما یک خواهش عاجزانه دارم اینکه حساب ما را از موضوع استانداری وجاهای دیگر در این پرونده جدا کنید.من فقط یک تخلف کردم آن هم از بیمه ایران در کرج بود. ما در قد و قواره استانداری نبودیم.

متهم در آخرین دفاعیاتش خطاب به قاضی دادگاه گفت: از شما می‌خواهم اجازه ندهید ما قربانی شویم زیرا کسان دیگری در این پرونده نقش داشته‌اند من از شما می‌خواهم کمکم کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس