کد خبر 120311
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۴

فرانسوا اولاند امروز (سه‌شنبه) طي مراسمي به عنوان اولين رئيس‌جمهوري سوسياليست فرانسه پس از 17 سال سوگند ياد خواهد كرد.

به گزارش مشرق ،ايسنا به نقل از خبرگزاري رويترز نوشت: فرانسوا اولاند، رئيس جمهوري منتخب فرانسه امروز در مراسمي با حضور 350 تن از مقامات ارشد كشورش سوگند رياست جمهوري خواهد خورد.
 
اولاند قصد دارد پس از به دست گيري رسمي سمت رياست جمهوري به آلمان سفر كند تا آنگلا مركل، صدراعظم اين كشور را در خصوص سياست رياضت اقتصادي‌اش به چالش بكشد.
 
دوره رياست جمهوري اولاند همزمان با بحران مالي اروپا، نگراني از آينده يونان در منطقه يورو و احتمال خارج شدن اين كشور از منطقه يورو بوده است.
 
اولاند در اولين كنفرانس مطبوعاتي خود در برلين با حضور آنگلا مركل شركت خواهد كرد. رئيس‌جمهوري جديد فرانسه از مخالفان اجراي سياست رياضت اقتصادي براي نجات اروپا از بحران مالي است.
 
اولاند تنها نزديك به 30 تن از مهمان‌هاي شخصي خود را براي پيوستن به 350 مهمان رسمي اين مراسم دعوت كرده است و همسر و فرزندانش نيز در اين مراسم حضور ندارند.
 
قرار است اولاند يكي از همكارانش به نام "پير- رنه لوماس" را به عنوان رئيس دفتر خود و "ژان- مارك آيرو" را به عنوان نخست‌وزير خود انتخاب كند.
 
همچنين قرار است به‌زودي ساركوزي طي ملاقاتي با اولاند پرونده‌هاي محرمانه و رمزهاي هسته‌اي را در اختيار اولاند قرار دهد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس