به گزارش مشرق به نقل از آنا، علی نیکزاد اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن، برای ساخت مسکن مبلغ 400 میلیون ریال و برای خرید مسکن نیز مبلغ 350 میلیون ریال تسهیلات در اختیارات خبرنگاران سراسر کشور قرار می گیرد.
وی بیان کرد: این تسهیلات با معرفی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به خبرنگاران متاهلی که فاقد مسکن بوده و تاکنون از دولت تسهیلات مسکن، زمین و یا واحد مسکونی یارانه دار دریافت نکرده اند ، تعلق می گیرد.
وی اظهار داشت: رییس جمهوری اسلامی ایران 18 مرداد ماه سال گذشته در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، وعده اعطای وام مسکن 300 میلیون ریالی به خبرنگاران را داده بود و ما نیز پیگیر اجرایی شدن این وعده بودیم و پیشنهاد دادیم که سقف این تسهیلات به 400 میلیون ریال افزایش یابد که با نظر موافق دکتر احمدی نژاد عملی شد.
وزیر راه و شهرسازی از تصویب وام خرید و ساخت مسکن خبرنگاران در شورای عالی مسکن با تاکید رییس جمهوری خبر داد و گفت: به زودی به خبرنگاران واجد شرایط پرداخت می شود.