کد خبر 119581
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۲

وزیر راه و شهرسازی از تصویب وام خرید و ساخت مسکن خبرنگاران در شورای عالی مسکن با تاکید رییس جمهوری خبر داد و گفت: به زودی به خبرنگاران واجد شرایط پرداخت می شود.

به گزارش مشرق به نقل از آنا، علی نیکزاد اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن، برای ساخت مسکن مبلغ 400 میلیون ریال و برای خرید مسکن نیز مبلغ 350 میلیون ریال تسهیلات در اختیارات خبرنگاران سراسر کشور قرار می گیرد.

وی بیان کرد: این تسهیلات با معرفی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به خبرنگاران متاهلی که فاقد مسکن بوده و تاکنون از دولت تسهیلات مسکن، زمین و یا واحد مسکونی یارانه دار دریافت نکرده اند ، تعلق می گیرد.

وی اظهار داشت: رییس جمهوری اسلامی ایران 18 مرداد ماه سال گذشته در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، وعده اعطای وام مسکن 300 میلیون ریالی به خبرنگاران را داده بود و ما نیز پیگیر اجرایی شدن این وعده بودیم و پیشنهاد دادیم که سقف این تسهیلات به 400 میلیون ریال افزایش یابد که با نظر موافق دکتر احمدی نژاد عملی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس