کد خبر 119405
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۷

آمریکا همچنان در برابر بمب های رادیو اکتیو (بمب کثیف) که ممکن است به این کشور قاچاق شود، آسیب پذیر است.

به گزارش مشرق، شبکه تلوزیونی سی ان ان گزارش داد: این در حالی که بسیاری از مقامات امریکایی از تدابیری برای جلوگیری از حملات هوایی احتمالی سخن می گویند . مقامات ضد تروریسم امریکا احتمال قاچاق بمب های کثیف به این کشور را تهدیدی مهم تر تلقی می کنند.

کنگره آمریکا طرحی را تصویب کرده است که بر اساس ان تا سال 2012 میلادی همه کانتینرهایی که از طریق دریا وارد امریکا می شود ، باید اسکن شوند و تحت بررسی دستگاه های اشعه ایکس قرار گیرند. حتی در برخی موارد ماموران امنیتی باید از داخل این کانتینرها بازدید کنند تا از قاچاق بمب های کثیف یا هسته ای به داخل امریکا جلوگیری شود.

اما اکنون سال 2012 میلادی است و این طرح به طور کامل اجرا نمی شود. مقامات ضد تروریسم می گویند هر چند روند بازرسی کانتینرها در امریکا بهبود یافته اما همه کانتینرها تحت اشعه ایکس قرار نمی گیرند .

دولت امریکا می خواهد چنین بازرسی هایی در بنادر کشورهای خارجی صورت گیرد و هدف اصلی مجهز کردن یکصد بندر در دیگر کشورها به دستگاه های ردیاب رادیو اکتیو تا سال 2015 است اما تاکنون چنین سیستم هایی در بیست و هفت بندر نصب شده است .

وزرات امنیت داخلی امریکا اخیرا در گزارشی هشدار داده است که حتی عملیات اسکن کانتینرها به طور صد در صد انجام نمی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس