کد خبر 117453
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۵

تلویزیون اسكای نیوز انگلیس با همكاری یك شركت رسانه ای در امارات عربی متحده از امروز پخش برنامه های خبری به زبان عربی را آغاز كرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، شبكه تلویزیونی 'اسكای نیوز عربی' با همكاری شركت انگلیسی 'بی اسكای بی' و شركت 'سرمایه گذاری رسانه ای ابوظبی راه اندازی شده و مركز اصلی فعالیت آن هم در امارات مستقر است.

راپرت مورداك یهودی، غول رسانه ای جهان، 40 درصد سهام شركت تلویزیونی و ماهواره ای 'بی اسكای بی' را در اختیار دارد. مورداك دو سال پیش برای خرید 60 درصد باقیمانده سهام این شركت رسانه ای نیز اقدام كرد كه در پی افشای رسوایی شنود تلفنی در انگلیس، این معامله ناكام ماند.

نشریه 'نیوز آو دی ورلد' متعلق به راپرت مورداك در مركز این رسوایی قرار داشت كه آثار و تبعات آن همچنان در انگلیس ادامه دارد.

مقامات تلویزیون اسكای نیوز عربی اعلام كرده اند برنامه های خبری و تحلیلی این شبكه برای 50 میلیون مخاطب بویژه در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا پخش می شود.

آنان همچنین مدعی شده اند كه استقلال و بی طرفی در كنار سرعت در انتشار اخبار فوری از اصول حاكم بر كار شبكه تلویزیونی اسكای نیوز عربی خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس