کد خبر 115899
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۲

روبرتو مانچینی سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال منچسترسیتی با وجود پیروزی در دربی همچنان معتقد است منچستریونایتد شانس بیشتری برای قهرمانی دارد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، مانچینی بعد از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل منچستریونایتد در گفتگو با خبرنگاران گفت: یونایتد بازی های آسانتری نسبت به ما دارد. آنها باید در دو بازی پایانی مقابل سوانسی و ساندرلند به میدان بروند اما ما ابتدا باید با نیوکاسل که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان می جنگد دیدار کنیم و بعد از آن هم به مصاف کوئینزپارک رنجرزی برویم که برای فرار از سقوط می جنگد.

او افزود: ما اکنون در صدر جدول هستیم اما بعد از این دو بازی ممکن است شرایط تغییر کند. البته باید بگویم که ما هم شانس خوبی برای قهرمانی داریم. یونایتد می دانست با یک تساوی هم تقریبا قهرمانی اش در این فصل قطعی می شد، آنها برای تساوی به میدان آمدند و ما برای پیروزی و کسب سه امتیاز. این تفاوت بین ما و آنها بود که در نهایت شرایط به سود ما شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس